Her går det galt på løperen

Men til tross for kjoletrøbbel, får Kate Winslet skryt for tirsdagens antrekk.

STRÅLTE: Kate Winslet får skryt for stylingen sin etter tirsdagens utdeling i Madrid. Stjernen så elegant ut med en høy hestehale og ørepynt fra Tiffany & Co.  Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Kate Winslet får skryt for stylingen sin etter tirsdagens utdeling i Madrid. Stjernen så elegant ut med en høy hestehale og ørepynt fra Tiffany & Co. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Kate Winslet (35) stjal glansen fra de andre da hun tirsdag dukket opp i en elegant svart kjole fra designeren Victoria Beckham under Yo Dona International Awards i Madrid.

Men den fotside kjolen var ikke enkel å bevege seg rundt i på løperen, og på et tidspunkt snublet Winslet i kjolen og måtte få hjelp til å komme seg ordentlig opp igjen.

Til tross for kjoletrøbbelet, får den veldreide 35-åringen toppkarakter av Daily Mail for utseendet sitt.

- Synet av skuespillerinnen avslørte at hun har en bakdel som konkurrerer med kjendisverdens mest populære divaer, skriver den britiske tabloidavisen.

Tidligere har 35-åringen selv sagt at hun mener folk ser på henne som «en feit viking».

- Det virker på meg som om jeg ser veldig annerledes ut enn sånn folk forventer at jeg ser ut. Tydeligvis tror folk at jeg er en stor og feit viking. Kroppen min er annerledes nå fordi jeg er eldre.

Under tirsdagens Yo Dona International Awards mottok Winslet en pris for sitt veldedighetsarbeid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Winslet guidet meg gjennom nakenscenene