Lil Nas X:

Her går det galt på direkten

Rapperen bryter ut i latter over egen tabbe.

LIL NAS X: Under Lil Nas X sin nylige opptreden på underholdningsprogrammet «Saturday Night Live» gikk ikke danserutinen hans helt etter planen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for å være ganske dreven på sceneshow, er det ikke alltid det går slik som artister planlegger. Det fikk rapperen Lil Nas X (22), hvis egentlige navn er Montero Lamar Hill, erfare i helgen.

I forbindelse med en opptreden på «Saturday Night Live», har 22-åringen nemlig delt et klipp av seg selv på Twitter, hvor man under showet hans av låta «MONTERO (Call Me By Your Name)» får se at det går galt.

I en brå bevegelse revner han nemlig hele buksa, midt i skrittet, noe som naturligvis preger resten av opptredenen hans. I klippet på Twitter, som stjernen selv har delt, dekker han til sine edle deler med hendene.

At artisten synes tabben er pinlig, legger han heller ikke skjul på.

Flere utfordringer

«Jeg vet at jeg gjør masse planlagt dritt, men å revne buksene mine på live tv er ikke noe av det», skriver han, og fortsetter:

«Jeg ville så gjerne gjøre ferdig dansenummeret, og så får jeg det her».

Artisten forteller også at han var nervøs for å i det hele tatt opptre under programmet, og at han møtte på noen utfordringer på veien.

«Vi øvde i to uker, så ble alle danserne fjernet fordi en av dem hadde Covid-19. De nye danserne måtte lære koreografien på 24 timer, og så revner buksene mine og jeg kunne ikke fullføre. Alt skjer for en grunn da», avslører han.

På Twitter ser man også at øyeblikket hvor det går galt for 22-åringen, har blitt flittig delt i sosiale medier det siste døgnet.

MUSIKKVIDEO: Lil Nas X er ute med ny musikkvideo som har skapt mange klikk og mye reaksjoner ettersom at djevelen er hans motspiller. Vis mer

- Folk vil bli sinte

I april skrev Dagbladets anmelder at Lil Nas X’ «Montero (Call Me By Your Name)» har vært både Norges og verdens mest strømmede den siste tiden, og at det ikke var uten grunn.

«Rapperen har en egen evne til å gå viralt, og «Montero» er intet unntak. Låten har ikke bare strømmet i millioner på ekstremt kort tid, den har også, om mulig utilsiktet (eller ikke) skapt kontrovers og moralsk panikk».

«Låten er proppfull med referanser og sensuell spenning, så vel som bibelske stikk. Med smukke verselinjer og bravado utbroderer Lil Nas X, eller Montero som han egentlig heter, en skeiv romanse bak halvlukkede dører», skrev anmelderen.

BRÅ VENDING: Det blir dramatisk når en av deltakerne i «American Idol» skal motta dommerenes tilbakemeldinger. Video: Rød Løper/ABC Vis mer

I en Instagram-post som fulgte låtutgivelsen, skrev artisten selv:

«Dette vil åpne dører for mange andre skeive for å eksistere. Folk vil bli sinte, de vil si at jeg fremmer en agenda. Men sannheten er at jeg gjør det. Agendaen er å få folk til å holde seg unna andre menneskers liv».

LES OGSÅ: Fansen ser rødt etter «tabbe»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer