Her går det galt med kjolen

Supermodellen Natalia Vodianova viste litt for mye da kjolen glapp... Se torsdagens Cannes-kjoler her!

LØSSLUPPEN MODELL: Supermodell Natalia Vodianova gjorde et merkelig kjolevalg på Calvin Klein-arrangementet i Cannes denne uken. Den fotside aftenkjolen var altfor løstsittende og formløs - og viste frem puppene hennes!  Foto: All Over Press
LØSSLUPPEN MODELL: Supermodell Natalia Vodianova gjorde et merkelig kjolevalg på Calvin Klein-arrangementet i Cannes denne uken. Den fotside aftenkjolen var altfor løstsittende og formløs - og viste frem puppene hennes! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere - mer heldige - kjolevalg fra torsdagens Cannes-festligheter nederst i saken!

SEHER.NO: Årets gullkantede filmfestival i Cannes er allerede åpnet og i full gang, og både skuespillere, modeller og andre celebre gjester gjør sitt beste for å stråle på den røde løperen.

Men da supermodell Natalia Vodianova (29) kastet glans over et arrangement holdt av motehuset Calvin Klein i filmbyen, gikk hun på en stor motesmell. Skjønnhetens enkle, fotside silkekjole bar sannsynligvis Calvin Kleins signatur, som seg hør og bør på en slik «event».

Men i den svært løstsittende aftenkjolen blottet modellen intetanende puppene, da kjolen var veldig utringet rundt armene. Forfra så det meste greit ut, men når 29-åringen poserte fra siden ble både pupp og brystvorte svært så synlig.

Etter et utall år i motebransjen burde den russiske skjønnheten lært seg alle «vanskelig kjole»-triksene i boka - hvorfor brukte hun ikke ganske enkelt litt kjoleteip for å holde stoffet på plass?

Kanskje det var Cannes vårvarme som inspirerte Vodianovas luftige bekledning, eller kanskje hennes mange år som undertøysmodell har gjort henne for godt vant med å vise frem attributtene sine?

På visningen av «Sleeping Beauty» og «We Need to Talk About Kevin» torsdag var de kvinnelige stjernene derimot mer tekkelig og stilsikkert antrukket, slik fotografiene i bildespesialen viser...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil ikke fikse på ansiktet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer