ÅRETS KVINNE: Rihanna ble kåret til årets kvinne av Glamour Magazine, og kom i denne kjolen fra Stephane Roland. Foto: Stella Pictures
ÅRETS KVINNE: Rihanna ble kåret til årets kvinne av Glamour Magazine, og kom i denne kjolen fra Stephane Roland. Foto: Stella PicturesVis mer

Her går det galt igjen

Viste litt for mye da hun ble kåret til "årets kvinne"...

SEHER.NO: Glamour Magazine har kåret årets kvinne, og i år er det artisten Rihanna (21) som har stukket av med tittelen, det skjedde drøye åtte måneder etter at hun ble overfalt av ekskjæresten Chris Brown.

- Mine venner og familien har vært ekstremt støttende, og alle har stilt opp for meg. Men på noen tidspunkter føler man seg alene. Det er et vanskelig sted å være, fordi det ikke er noen som virkelig forstår, forteller hun til magasinet.

Tidligere har Chris Brown snakket ut om bildet av Rihanna som ble lekket ut på nettet i tiden etter overfallet. Nå tar Rihanna selv ordet.

- Det var nedverdigende. Det er ikke et foto man vil vise til noen. Det føltes som om jeg ble utnyttet. Jeg følte at mennesker gjorde narr av det på internett, og det er jo livet mitt. Så jeg ble skuffet, spesielt fordi jeg fant ut at det var to kvinner som spredte bildet.

Under mottagelsen av prisen gikk det imidlertid galt for artisten, som viste puppen gjennom kjolen.

Dette er andre gang på kort tid at sangstjernen viser litt for mye til fotografene. For kun en måned siden var det trusa som ble foreviget, da Rihanna besøkte et moteshow.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kunne skjedd hvem som helst