Her går det galt for TV 2-Susanne

- Jeg har fått en del kommentarer på Twitter.

<strong>DIREKTETABBE:</strong> Susanne Wergeland ble tatt på senga da programmet «Fotballkveld» startet opp igjen uten at hun var klar over det etter en reklamepause søndag. Foto: TV 2
DIREKTETABBE: Susanne Wergeland ble tatt på senga da programmet «Fotballkveld» startet opp igjen uten at hun var klar over det etter en reklamepause søndag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV 2 Sportens Susanne Wergeland (27) fikk søndag erfare at direktesendinger kan by på uventete problemer, da hun ledet programmet «Fotballkveld» sammen med den tidligere VIF-spilleren Freddy dos Santos.

Da TV 2 satte tilbake til studio etter den første reklamepausen, kom det som en overraskelse på 27-åringen.

Istedenfor å stå oppstilt sammen med programlederkollegaen, satt hun ved bordet til kanalens fotballeksperter Davy Wathne, Jahn Ivar Jakobsen og Henning Berg.

«Er vi på?» utbrøt hun da hun oppdaget glippen, før hun skyndte seg på riktig plass.

Til Seoghør.no sier Wergeland at tabben skyldtes en teknisk feil hos TV 2.

- Tett opp mot sending fikk vi problemer med vignetten. Regi ble da opptatt med å fikse det, jeg hadde ikke kontroll på klokka selv dessverre, og plutselig var vi på uten vignett. Det kom litt overraskende. Slikt skjer under direktesending.

- Det var ingen som sa noe om det i studio etterpå, for alle skjønte hva som hadde skjedd. Men jeg har fått en del kommentarer på Twitter. De sier «Ja, du er på» og sånn.


Wergeland - som ledet «Fotballkveld» for andre gang søndag - sier hun ofte sitter ved fotballekspertenes bord i reklamepausene for å forberede seg til neste del av programmet.

- Det er mye å holde styr på, og jeg snakker blant annet med de andre om hva som skal skje i neste del. Jeg er ikke nervøs for at det skal skje igjen, men kommer kanskje til å holde ekstra øye med tiden selv neste gang, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer