SKADET SEG: Her er Tom Cruise på vei fra en bygning til en annen, men det går ikke helt som det skal. Foto: NTB scanpix
SKADET SEG: Her er Tom Cruise på vei fra en bygning til en annen, men det går ikke helt som det skal. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tom Cruise:

Her går det galt for Tom Cruise

Filmstjernens stunt gikk ikke helt som planlagt.

Publisert

(Seoghør.no): Skuespiller Tom Cruise (55) er i disse dager på plass i London for å spille inn filmen «Mission Impossible 6».

Stjernen er kjent for å gjøre mange egne stunts, og han strekker seg ofte langt for å overgå seg selv.

Da han søndag var på filmsettet for å spille inn en scene der han skal hoppe fra et tak til et annet, gikk det imidlertid ikke helt som det skulle.

TMZ har delt en video fra hendelsen, der man kan se at 55-åringen ikke klarer å hoppe langt nok og deiser rett inn i bygget i hurtig hastighet.

Han klarer fort å klatre opp på taket igjen, men tydelig i smerter. Cruise halter bortover taket og faller ned på beina flere ganger, før han etter hvert får hjelp av noen som jobber på settet.

Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

HER GÅR DET GALT: Her kan man se at Tom Cruise rett før han deiser inn i bygningen. Foto: Skjermdump
HER GÅR DET GALT: Her kan man se at Tom Cruise rett før han deiser inn i bygningen. Foto: Skjermdump Vis mer

- Det han gjør er ekte

Tom Cruise sine stunt i den kommende actionfilmen er spådd å overgå alt han har gjort tidligere.

Foreløpig har han ikke røpet detaljer rundt hva publikum vil se, men etter hans tidligere bedrifter på lerretet ligger det an til spektakulær akrobatikk.

- Folk tror vi bruker filmtriks og «green screen», men Cruise fortsetter å heve nivået på spenning hos publikum fordi det han gjør er ekte, har nestleder i Paramount Pictures, Rob Moore, uttalt ifølge Los Angeles Times.

Men det er er ikke bare sine tøffe sider Tom Cruise har fått utforske under innspillingen av «Mission Impossible 6».

Ifølge bladet In Touch har han falt pladask for motspilleren Vanessa Kirby (29).

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRET: Vanessa Kirby og Tom Cruise har virkelig funnet tonen - også når kameraene er pakket ned for kvelden. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRET: Vanessa Kirby og Tom Cruise har virkelig funnet tonen - også når kameraene er pakket ned for kvelden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tom skal ha oppdaget Vanessa da hun hadde rollen som prinsesse Margaret i Netflix-serien «The Crown». Han falt pladask, og tenkte at 26-åringen ville være perfekt i «Mission Impossible 6» - men også privat.

- Tom fortalte produsentene at han krevde å ha med Vanessa i en viktig rolle i den neste «Mission Impossible»-filmen, har en kilde sagt til magasinet In Touch.

Superstjernen skal ha synes at den unge briten er enda bedre i virkeligheten enn han hadde håpet.

- Han er helt bergtatt av sjarmen og energien hennes, har kilden uttalt til bladet.

Det kan derfor se ut til at Tom Cruise endelig har funnet lykken igjen etter den dramatiske skilsmissen med skuespiller Katie Holmes (38) i 2012. Sammen har de datteren Suri (11).

Har ikke kontakt med datteren

Filmstjernen skal imidlertid ikke ha snakket med 11-åringen på nesten tre år, ifølge Daily Mail.

- De pleide å snakke via telefon og Skype, men det har stoppet helt. Cruise bruker sin travle karriere som unnskyldning, sa en kilde i fjor.

Da Katie og Tom skilte lag, brøt Holmes med den kontroversielle Scientologikirken, der Cruise er den absolutt fremste profilen.

Og det er nettopp dette som skal være den egentlige årsaken bak Toms valg om å droppe kontakten med Suri.

- Tom spiser, puster og sover Scientologi. Han brøt all kontakt med Katie, og derfor også Suri - fordi hun er datteren til Katie. Han har ikke sett henne siden hun var syv år gammel, sa kilden.

DEN GANG DA: Katie Holmes og Tom Cruise gikk fra hverandre fem år etter dette bildet ble tatt. Her er den tidligere duoen sammen med datteren i 2007. Foto: Ap
DEN GANG DA: Katie Holmes og Tom Cruise gikk fra hverandre fem år etter dette bildet ble tatt. Her er den tidligere duoen sammen med datteren i 2007. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Håper Cheryl vil bli gravid snart

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer