Her går det galt for Taylor Swift

2014 ble avsluttet med knall og fall for superstjernen.

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (25) er til tross for sin unge alder en rutinert sceneartist.

Men selv garvete popstjerner kan ha en dårlig dag på jobben, noe «I Knew You Were Trouble»-sangerinnen fikk erfare under en konsert i New York på nyttårsaften.

Taylor skulle gå ned fra scenen på Times Square etter å ha sunget på arrangementet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest 2015», da uhellet var ute.

Idet hun gikk ned trappen fra scenen, gled Taylor og holdt på å falle rett på rumpen.

En snarrådig reaksjon sørget imidlertid for at hun klarte å unngå å slå seg. Den sporty sangerinnen tok uhellet med et smil og lo av seg selv etterpå.

Langt bedre gikk det da Taylor i desember dukket opp på gallafesten «Jingle Ball» i regi av radiostasjonen Capital Radio.

Den vakre stjernen overrasket med sitt kostymeskifte i løpet av kvelden. Da hun viste seg på den røde løperen hadde hun på seg en rød, kort kjole.

«Den listetoppende artisten fikk alle til å snu seg mot henne da hun ankom den årlige festen. Den vakre skjønnheten viste fram sine berømte ben i et nydelig design», skriver Daily Mail.

Senere på kvelden entret Taylor scenen, og til mange sin store overraskelse hadde Swift skiftet til et sort, sexy antrekk.

Til jubelen fra flere tusen fans viste Swift fram både beina og magen i shorts og topp.

LES OGSÅ: - Hun var like het som undertøysmodellene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.