Her går det galt for supermodellen

Kjolen avslørte litt mer enn planlagt foran fotografene...

LYKKELIG GIFT: Abbey Crouch har siden juni vært gift med Premier League-stjernen Peter Crouch. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG GIFT: Abbey Crouch har siden juni vært gift med Premier League-stjernen Peter Crouch. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske modellen Abbey Crouch  er vant til posere lettkledd for motefotografer, men 25-åringen fikk erfare at det ikke er like lett å være like elegant foran paparazzi-fotografene da hun tidligere i år dro på byen i Mayfair-området i London.

Abbey Crouch - som endret sitt tidligere navn Abigail Clancy etter at hun giftet seg med fotballstjernen Peter Crouch i juni - klarte ikke å kontrollere sin høye kjolesplitt, som gled til side og avslørte hva hun hadde under.

Selv om hun prøvde å gjøre gode miner til slett spill, klarte ikke Abbey helt å skjule at hun var flau over uhellet.

Den blonde modellen kan imidlertid trøste seg med at hun ikke er den eneste kjendisen som har fått problemer med kjolen i all offentlighet i år:

Den norske MGP-artisten Mimi Blix avslørte i februar til Seher.no at hun måtte bytte kjole før debuten i slagerkonkurransen, fordi deler av hennes design-kjole falt av på scenen.

Kate Middeltons populære søster Pippa og popstjernen Geri Halliwell gikk også på en smell, da de i oktober dukket opp i lik kjole på samme fest.

En av de som gikk på den aller største tabben, var imidlertid sangerinnen Nicky Minaj, som kom i skade for å vise ett av brystene under en direktesendt opptreden amerikansk frokost-TV.

Nicky selv brød seg imidlertid ikke om at millioner av TV-seere hadde sett henne delvis toppløs etter kjoletabben.

- Jeg følte kjærligheten. Folkens, dere ga meg akkurat livet - takk «Good Morning America»!, tvitret hun i etterkant av showet. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her mister hun kontroll over kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer