UTE AV KONTROLL: Alt gikk ikke etter planen da modellen Claudia Galanti skulle ut av sjøen utenfor Miami. Foto: All Over Press
UTE AV KONTROLL: Alt gikk ikke etter planen da modellen Claudia Galanti skulle ut av sjøen utenfor Miami. Foto: All Over Press Vis mer

Her går det galt for supermodellen

Badegjestene gjorde store øyne, da de så hva som var i ferd med å skje.

Publisert
SEHER.NO: Supermodeller er vant til å takle kleskriser på catwalken, men en våt bikinitopp kan tydeligvis sette selv garvete fashionistaer ut av spill.

I hvert fall var det det som skjedde da den paraguayske stjernemodellen Claudia Galanti (30) benyttet anledningen til å dukke seg i de karibiske bølgene utenfor Miami tidligere denne måneden.

Mens den mørkhårete skjønnheten allerede hadde sikret seg oppmerksomhet fra mange av de andre badegjestene på grunn av sitt vakre utseende, rullet bikinitoppen hennes ned, da hun skulle opp av vannet.

Galanti, som tidligere har vært sammen med fotballstjernen Filippo Inzaghi, skal ifølge Ekstra Bladet raskt ha fått bikinien under kontroll, men klarte ikke å hindre at de andre badegjestene fikk se mer enn de hadde regnet med.

Modellen -som har posert toppløs tidligere - tok imidlertid tabben med et smil og var raskt tilbake i perlehumør da hun gikk tilbake til sin feriekolleger - modellkollegaen Aida Yespica og hennes sønn Aron, og den tidligere fotballstjernen Christian Vieri.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Disse brystene er bare mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer