Her går det galt for skuespilleren

Heldigvis har superstjernen Nicole Kidman en årvåken ektemann.

EKTEPAR PÅ LØPEREN: Nicole Kidman og Keith Urban på premieren av hennes nye film, Paperboy, i Cannes. Foto: All Over Press
EKTEPAR PÅ LØPEREN: Nicole Kidman og Keith Urban på premieren av hennes nye film, Paperboy, i Cannes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det holdt på å gå helt galt da Nicole Kidman skulle sette seg inn i en ventende bil nylig. Skuespilleren slet med splitten i i den røde silkekjolen, og den var nær ved å åpne seg fullstendig.

Heldigvis kom ektemannen raskt til.

Nicole prøvde forgjeves å dekke seg til da musikerektemannen, Keith Urban (44), hjalp til. Han forhindret ufrillig nakenhet, og hjalp Nicole med å surre igjen kjolen rundt de lange benene hennes, slik at Nicole ble pakket vellykket inn i baksetet på bilen.

Det hele skjedde på filmfestivalen i Cannes forrige uke, etter premieren av filmen «Paperboy», der Kidman spiller sammen med Matthew McConaughey (42), Zac Efron (24) og John Cusack (45).

Keith og Nicole har vært gift siden 2006 og har fått to barn sammen, Sunday Rose (4) og Faith Margaret (1).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun datteren for første gang. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer