Her går det galt for «Skam»-Cengiz

Dansetreningen endte med ødeleggelser.

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

(Seoghør): Årets sesong av «Skal vi danse» er allerede i gang for fullt, og deltakerne har lagt ned mange timer med intensiv trening i dansestudioet på Bislett i Oslo.

Mange av dem forteller at de daglig trener opp til sju timer, alt for å sørge for at man stiller forberedt på parketten lørdag kveld. Selv om deltakerne ofte er hundre prosent fokuserte på det de driver med, hender det at de leker seg litt med dansingen.

Prøvde å trikse

Tidligere «Skam»-skuespiller Cengiz Al (19) er en av årets deltakere som stiller best i konkurransen. Han kan allerede danse, og skulle vise frem ferdighetene sine for sine nye dansevenner.

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen.

Da han skulle forsøke å ta en salto ved å løpe mot veggen, tok han såpass hardt i at det gikk hull i veggen - som for øvrig prydes av «Skal vi danse»-logoen.

  • Se video øverst i artikkelen!

Presseansvarlig for programmet i TV 2, Anna Martha Leidland, forteller til Se og hør at det ikke er noe grunn til bekymring, og at alt gikk bra med Cengiz etter det mislykkede stuntet.

Det kan virke som om de andre deltakerne fikk seg en god latter av «ulykken». Dansepartnere og kjendiser lo nemlig sammen mens videoen ble vist frem inne i den aktuelle salen.

Om Cengiz skal forsøke seg på en salto lørdag kveld, forblir uvisst før i morgen kveld.

Saken fortsetter nedenfor.

FERDIG: Cengiz Al (Yousef) avslører hvilke superstjerne som fikk ham til å klippe håret, og som han også ser på som sin største inspirasjon skulle ønske at spilte rollen som Yousef i den amerikanske versjonen av den norske suksess-serien. Video: Marie Røssland Vis mer

Stolt kjæreste

Cengiz og dansepartneren Mai Mentzoni har gjennomgående fått gode poengscorer på lørdagskveldene. Dommerne og seerne der hjemme lar seg trollbinde av 19-åringens bevegelige kropp.

Kjæresten Maiken Blom (19) er svært stolt av kjæresten sin. Det fortalte hun til Se og hør tidligere denne høsten.

- Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker allerede, før han har dansa! Jeg tror nesten jeg er mer nervøs enn han, til og med! Men jeg vet at han «nailer» det her, sa hun til Se og hør.

Saken fortsetter nedenfor.

STØTTE FRA KJÆRESTEN: «Skam»-skuespiller Cengiz Al hadde med seg kjæresten Maiken da han gjorde sin debut på parketten i «Skal vi danse». Overfor Se og hør fortalte han hvor mye støtten betyr for ham når han skal prestere i dansekonkurransen. Foto: Hedda F. Espeli/ Se og hør
STØTTE FRA KJÆRESTEN: «Skam»-skuespiller Cengiz Al hadde med seg kjæresten Maiken da han gjorde sin debut på parketten i «Skal vi danse». Overfor Se og hør fortalte han hvor mye støtten betyr for ham når han skal prestere i dansekonkurransen. Foto: Hedda F. Espeli/ Se og hør Vis mer

Den populære skuespilleren hadde også med seg fetterne sine til «Skal vi danse»-debuten, og Cengiz skrøt av både dem og søte Maiken.

- Jeg har full støtte bak meg, og det er jeg veldig, veldig glad over. Å ha med fetterne mine betyr veldig mye for meg, og selvfølgelig er jo i tillegg kjæresten min her, så det er egentlig det eneste jeg trenger å vite, sa «Skam»-stjernen.

- Kommer du til å tenke på Maiken når du danser?

- Ja, hvis det er sånne følsomme danser, selvfølgelig! Men hvis det er sånn gladdans... Da tenker jeg på henne òg da, hehe! Men jeg tenker egentlig ikke så mye over mennesker da, jeg tenker på å ha det gøy der og da. Men det betyr veldig mye at de er med. Bare det at de sitter her gir meg jo kick og energi, det skulle bare mangle.

Og Maiken har troen på at Cengiz kan hevde seg i dansekonkurransen lenge.

- Jeg tror han kommer til å gå ganske langt, men jeg vet at det viktigste er at han koser seg og har det gøy!

LES OGSÅ: - Jeg har valgt å ikke kle av meg