<strong>SITTER FAST OG FALLER:</strong> Ting gikk ikke helt etter planen for de to sangerne under en konsert tidligere i sommer. Foto: Skjermdump fra Twitter
SITTER FAST OG FALLER: Ting gikk ikke helt etter planen for de to sangerne under en konsert tidligere i sommer. Foto: Skjermdump fra Twitter Vis mer

Taylor Swift og Blake Shelton:

Her går det galt for sangstjernene

Både Blake Shelton og Taylor Swift var nylig uheldige på konsertscenen.

Publisert

Den andre helgen i juli holdt både Taylor Swift (28) og Blake Shelton (42) konserter for fulle hus, henholdsvis i Philadelphia og i Oregon.

De er begge stødige artister med en rekke konserter bak seg - men denne gangen gikk det ikke helt som planlagt for de to stjernene.

Taylor Swifts sceneshow består av en hel del spektakulære elementer, og da hun ble heist opp i en «flyvende» konstruksjon under fremføringen av sangen «Delicate», ble hun rett og slett sittende fast, melder Cosmopolitan.

En rekke fans i salen fikk fanget øyeblikket på film, og det var tydelig at «Love Song»-stjernen ble forvirret da hun brått satt fast.

- Jeg er ganske sikker på at jeg sitter fast her, sa hun til publikum og la til:

- Men jeg har fin utsikt, da.

Omsider fikk crewet løst problemet, og 28-åringen kom seg trygt ned på bakken igjen, der hun fortsatte showet.

- Jeg var full

Mens Taylors problem var utenfor hennes egen kontroll, var Blake Sheltons uhell noe mer selvskyldt.

42-åringen falt på scenen under en konsert på en musikkfest i Oregon, men så ut til å ta det hele med slående ro og humor i etterkant.

I tillegg kunne han avsløre grunnen bak fallet.

- Jeg vet at noen har en video av at jeg faller på scenen. Vær så snill, jeg er nødt til å se den. Og ja, jeg hadde drukket. Mye, skrev han på Twitter, ifølge Huffington Post.

Ikke lenge etter la flere ut videoklipp av fallet, til sangerens store fornøyelse.

Falt av stige

Også her til lands har det oppstått uhell på konsertscenen i det siste.

Da Sondre Justad (27) spilte under Sommerfesten på Giske tidligere i sommer, gikk ikke alt etter planen da han falt ned fra en stige han brukte som rekvisitt under showet.

Sondre delte bilder fra hendelsen på Instagram, og kunne fortelle til Se og Hør at det gikk litt fort i svingene da han skulle gjennomføre stigetrikset.

OBS

Et innlegg delt av Sondre Justad (@sondrejustad)

- Jeg ser på bildene at jeg liksom ikke slapp mikrofonen da det skjedde. Den holdt jeg godt fast i, sa han, og fortsatte:

- Jeg var veldig gira, og så fort de hadde fått den stigen opp, løp jeg opp på den. Det gikk nok litt fort, så jeg trynet fremover og rullet rundt i lufta. Nå har jeg vondt på helt forskjellige steder i kroppen. Blåmerker er det nok av, sa han, og understreket at han ikke ble alvorlig skadet under hendelsen.

Etter å ha falt med hodet først ned i publikum, spilte han og bandet konserten ferdig - i en hel time etter fallet.

LES OGSÅ: «The Hoff» sjarmerte jentene i senk, men slet selv på damefronten

FALT: Under en opptreden på Giske i helga, falt artist Sondre Justad ned fra en stige han pleier å ha med på konsertene sine. Det ble en vond affære. Video: Kine Vik Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer