Her går det galt for Petter Stordalen

Akrobatiske kunster endte i knall og fall.

Publisert

Det gikk ikke helt som planlagt for hotellkongen Petter Stordalen (53) da han skulle slå hjul på scenen under et foredrag for 800 ansatte på Clarion Hotel Gardermoen lørdag kveld.

En av de ansatte skal ha fått overtenning og stormet scenen idet Stordalen tok fatt på sine akrobatiske kunster.

Det gikk på ingen måte ubemerket hen.

Stor fart

Stordalen traff nemlig hotellmedarbeideren i en voldsom fart, før begge endte på alle fire. (Se klippet øverst i saken).

Stordalen har selv lagt ut sammenstøtet på Instagram-profilen sin, der han skriver følgende:

«Never - EVER - interrupt me on a stage».

Overfor Dagbladet forteller 53-åringen hva som gikk galt.

- For å få opp stemningen gikk jeg for en araber-flikk-flakk bort til mikrofonstativet. Isolert sett en god ide, men utenfor mitt synsfelt hadde en ivrig kollega kommet seg opp på scenen for å hilse på - og det fikk han jo til gangs!, skriver Stordalen i en e-post, og legger til:

- Riktignok ble det en fot i skuldra istedenfor en lanke i neven. Men det endte godt, med en morsom video som bonus.

- Viktig å tåle en trøkk

Stordalen vet ikke navnet på mannen som traff ham i skulderen - fordi han ikke fikk tatt ham i hånda - men forteller at han var «stappfull av Nordic Choice Hotels sitt slagord - energi, mot og begeistring».

- Jeg ble ikke skadet, og jeg tror det gikk bra med han også. Det er viktig å tåle en trøkk i gode lag. I forbindelse med turneen har jeg vært opptatt av å entre scenen med masse energi, men det er mulig jeg må ta det et hakk ned. Eller ikke, spøker Stordalen.

Den fargerike 53-åringen er kjent for å være glad i en fest, og arrangerer dem gjerne for sine ansatte.

- Personalet skal være slitne på morgenen, men fulle av energi, uttalte han til den svenske avisa Dagens Industri i 2014, etter å ha satt av hele 30 millioner kroner til en todagers firmafest for de ansatte i hotellgruppen Nordic Choice i Skandinavia og i de baltiske statene.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT EKTEPAR: Petter og Gunhild Stordalen var på plass i New York under FNs 71. generalforsamling med toppmøter i slutten av september.  Foto: NTB scanpix
PROFILERT EKTEPAR: Petter og Gunhild Stordalen var på plass i New York under FNs 71. generalforsamling med toppmøter i slutten av september. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sterke ord

Stordalen tok en pause fra festligheter og forretninger da det ble kjent at hans kone, Gunhild Stordalen, var syk. I begynnelsen av 2015 var han tilbake på jobb for å snakke til sine ansatte for første gang på flere måneder.

Gunhild Stordalen er som kjent rammet av diagnosen diffus kutan systemisk sklerose - en aggressiv, revmatisk sykdom med potensielt dødelig utfall.

I et intervju med svenske Göteborgs-Posten forrige uke delte ektemannen nye tanker om konas sykdom.

Han forklarte at de tidligere stamcelletransplantasjonene har gått bra, men legger vekt på at behandlingene er eksperimentelle. Dermed er det umulig å vite når eller om kona vil bli frisk.

- Usikkerheten er stor, og dette er den siste sjansen vi har. Vi vet at Gunhild ikke kommer til å få et veldig langt liv, men at hun kommer til å få et spennende og godt liv.

- Vi vet bare ikke hvor lang tid vi har, fortalte Stordalen til den svenske avisa.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Åpner seg om sin seksuelle legning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer