BLID: Naomi Campbell gliste fra øre til øre – med parykken på halv tolv. Foto: All Over Press
BLID: Naomi Campbell gliste fra øre til øre – med parykken på halv tolv. Foto: All Over Press Vis mer

Her går det galt for Naomi Campbell

Supermodellens hårete tabbe på catwalken vekker oppsikt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Av og til er det godt å se at kjendisene er akkurat som deg og meg; de har sine svært menneskelige og mindre flatterende øyeblikk de også.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Forrige uke ble Naomi Campbell (44) sett på vei ut fra en eksklusiv butikkåpning med parykken på halv tolv og et par teipbiter visende på siden – men supermodellen smilte fra øre til øre likevel!

At stilikonet bruker parykk i en såpass ung alder, kan komme av alle årene på catwalken med stramme frisyrer som både sliter på og tynner ut håret.

Til tross for litt hårtrøbbel, så 44-åringen ut som en million dollar i pelsjakke, en sort kjole og en lysblå håndveske som tilbehør.I et forsøk på å samle inn penger som skal gå til ebolaforskning, gikk Naomi nylig nedover catwalken iført en serie av fantastiske, donerte designerkjoler. Blant de mange kjendisene i salen var  skuespillerne Michelle Rodriguez (36) og Rosario Dawson (35).

GODE VENNER: Naomi ble sett gående hånd i hånd med ingen ringere enn den 24 yngre popstjernen Justin Bieber. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Naomi ble sett gående hånd i hånd med ingen ringere enn den 24 yngre popstjernen Justin Bieber. Foto: All Over Press Vis mer

Men en parykk på snei er ikke det eneste som har gitt Naomi oppmerksomhet den siste tiden.

Det ble også oppstyr rundt supermodellen da hun ble sett gående hånd i hånd med 24 år yngre Justin Bieber etter et av showene i New York Fashion Week tidligere denne uken...


LES OGSÅ: Hva er det de har på seg?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer