Her går det galt for «Luksusfellen»-Cecilie

Hallgeir Kvadsheim klarte ikke å holde maska, da han skjønte hva som skjedde med TV3-kollegaen.

SEOGHØR.NO: I «Luksusfellen» på TV3 må ekspertene takle mange utrolige økonomiske utfordringer.

Men noen ganger støter de på problemer som TV-seerne ikke får ta del i.

Under opptak skjer det ofte uforutsette tabber, eller «bloopers», som klippes bort fra de ferdige programmene - men nå har Seoghør.no fått tilgang på en eksklusiv flause.

I klippet øverst i saken, kan man se «Luksusfellen»-ekspertene Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim i en kinkig, men komisk situasjon. Når de to skal oppsummere besøket hos en deltaker foran kamera, blir Hallgeir stående alene når Cecilie hekter seg fast i et gjerde.

- Hele strømpebuksen sitter fast i piggtråden! Jeg sitter fast, roper Cecilie Lynum mens hun skrattler.

Se hele den morsomme situasjonen i videoen øverst i saken!

STRØMPETRØBBEL: Ikke alt gikk etter planen da «Luksusfellen»-Cecilie hadde tenkt å smette kjapt over et piggtrådgjerde for å spille inn en oppsummeringsscene. Foto: TV3
STRØMPETRØBBEL: Ikke alt gikk etter planen da «Luksusfellen»-Cecilie hadde tenkt å smette kjapt over et piggtrådgjerde for å spille inn en oppsummeringsscene. Foto: TV3 Vis mer

- Er det noe jeg kan hjelpe deg med, eller er det noe du må finne ut av sjøl? spør en humrende Hallgeir Kvadsheim - før han prøver å fortsette opptaket, mens kollegaen står tvekroket over gjerdet.

Hastverk er lastverk

Til Seoghør.no avslører Cecilie Lynum bakgrunnen for strømpebukseepisoden.

- Etter hver scene pleier vi å oppsummere det som har skjedd og hva vi skal gjøre videre. Vi har veldig flinke fotografer i programmet, som finner fine bakgrunner som viser hvor vi er, forteller psykologen.

OPPLEVER MYE RART (f.v): «Luksusfellen»-ekspertene Magne Gundersen, Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Jonas Bakkevig og Christian Vennerød. Foto: TV3/ Rune Bendiksen
OPPLEVER MYE RART (f.v): «Luksusfellen»-ekspertene Magne Gundersen, Cecilie Lynum, Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Jonas Bakkevig og Christian Vennerød. Foto: TV3/ Rune Bendiksen Vis mer

I episoden som «blooperen» er klippet bort fra, befinner hun og Hallgeir seg på Nordvestlandet, i nærheten av Romsdalsalpene. Det var disse fjellene fotografene gjerne ville få i bakgrunnen.

- Vi var skikkelig på landet. Det regnet, det var glatt, kaldt og ufyselig. Så vi skulle opp i en skråning litt kjapt for å filme denne scenen. Jeg orket ikke gå hele veien rundt fordi jeg var så kald, så jeg tenkte bare å klatre over gjerdet, forteller Cecilie til Seoghør.no i dag.

«Luksusfellen»-kollega Hallgeir kom seg helskinnet over gjerdet, men Cecilie fikk altså problemer.

- Det var helt forferdelig. Jeg var redd strømpebuksen skulle rakne helt, siden jeg ikke hadde med noe skift. Jeg burde nok løftet benet litt høyere. Men det skjer alltid mye gøy på opptak, sier det sympatiske psykologen lattermildt.

Luksusfellen ser du på TV3 onsdager kl 20.30.

LES OGSÅ: Her besvimer hun i «Luksusfellen»