Her går det galt for Kourtney

Realitystjernen Kourtney Kardashian er syv måneder inn i svangerskapet, men nekter å gå i flate sko.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kardashian-søstrene har gjort karriere på sitt flotte utseende, og selv om Kourtney Kardashian (32) er syv måned på vei med sitt andre barn, lar hun ikke det komme i veien for utseende.

På mandag promoterte hun en ny telefon og ankom Bryant Park i New York i en rød, løstsittende kjole som viste frem hennes voksende mage og skyhøye sorte sko fra Christian Louboutin.

TV-stjernen nekter nemlig å gå i flate sko selv om hun er høygravid. Men i New York gikk det nesten galt da hun mistet balansen og holdt på å falle fremover. Heldigvis grep de nærmeste tak i stjernen før det skjedde en ulykke.

Før nesten-ulykken fortalte Kardashian til Us Weekly at hun synes det er vanskelig å gå i hæler under svangerskapet.

- Det er vanskelig, og er egentlig helt galskap!

32-åringen har sønnen Mason (2) med kjæresten Scott Disick og gleder seg nå til å få en liten jente.

- Jeg føler meg bra, men jeg har hatt mer morgenkvalme denne gangen. Det er nok litt vanskeligere å være gravid når man løper etter en toåring, sier hun til People.
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjorde narr av sin gravide kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer