<strong>TIL ALLE KANTER:</strong> Alt går ikke etter planen når Hellstrøm tar blenderen i bruk i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme». Foto: TV3
TIL ALLE KANTER: Alt går ikke etter planen når Hellstrøm tar blenderen i bruk i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme». Foto: TV3 Vis mer

Her går det galt for Hellstrøm

- Selv mestere kan gjøre feil. Se video av kjøkkentabben!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har i hele høst hjulpet norske privatpersoner med matlaging og kosthold i TV-serien «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Men til tross for mange års erfaring - blant annet som kjøkkensjef på den norske restauranten Bagatelle - avslører Hellstrøm i torsdagens episode av sin populære TV-serie at heller ikke han alltid har full kontroll på kjøkkenet.

I det han skal vise Lindesnes-kvinnen Anita Svensson og hennes datter Malin hvordan han bruker han bruker en blender i matlagingen, spretter lokket opp og spruter suppe over Hellstrøm foran TV-kameraene.

- Å fy fader. Dette er sånn det går når man ikke er konsentrert, sier den neddynkete programlederen, før han må avbryte opptakene for å bytte genser.


Etterpå ler han bort TV-tabben med sine to kokke-elever.

- Selv mestere kan feile, sier han til kameraene.

Anita Svensson er også kjent som en av årets deltakere i «Robinsonekspedisjonen». Hennes datter Malin var den som tok kontakt med Hellstrøm, fordi hun mente at moren har for lite variasjon i matveien.

Det synet støttes av Hellstrøm, som også blir bekymret for Malins helse, når han får vite at hun lider av sukkersyke.

Han får derfor sjokk når han finner usunne sauser, loff og sukkerholdig juice på kjøkkenet til moren.

- Dette er ren gift for deg. Ut med det dårlige og inn med det positive. Det er en ting som fører til forandring og det er handling, sier han til Malin.

«Hellstrøm rydder opp - hjemme» ser du torsdager klokken 20.00 på TV3. Se stor TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Helsedirektoratet stopper Hellstrøm-video[obj:media:10252]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer