<strong>POSERTE FOR FOTOGRAFENE:</strong> Lady Gaga var som vanlig i fyr og flamme da hun poserte foran fotografene på vei inn til CFDA Fashion Awards mandag. Foto: Stella Pictures
POSERTE FOR FOTOGRAFENE: Lady Gaga var som vanlig i fyr og flamme da hun poserte foran fotografene på vei inn til CFDA Fashion Awards mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her går det galt for Gaga

Popstjernen viste litt mer enn planlagt på motefesten..

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Popstjernen lady Gaga (25) er kjent for å overraske med sine mange eksentriske kjoler og kostymer, men da hun mandag dukket opp på CFDA Fashion Awards i New York, viste hun nok litt mer enn hun ønsket på den røde løperen.

I det «Paparazzi»-sangeren løftet armen for å posere for fotografene, gled nemlig hennes svarte kjole og blottla det ene av popstjernens bryst!

En sporty lady Gaga - som egentlig heter Stefani Joanne Angelina Germanotta - lot seg imidlertid ikke affiser av kjolekrisen, og blåste smellkyss til tilskuerene etter å ha rettet på antrekket.

Lady Gaga avslørte nylig på engelsk TV at hun er blitt singel, etter at hun i flere måneder har datet bareieren Luc Carl.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avslørte brudd på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer