«Farmen kjendis»:

Her går det galt for «Farmen»-Mímir

Mímir Kristjánsson slått på målstreken rett før finalen.

UTE: Mímir Kristjánsson måtte se seg slått av Mia Gundersen, rett før finalen. Foto: TV 2
UTE: Mímir Kristjánsson måtte se seg slått av Mia Gundersen, rett før finalen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Mia Gundersen (58), Erik Alfred Tesaker (40) og Mímir Kristjánsson (33) kapret hver sin semifinaleplass tidligere denne uken, men som kjent er det bare plass til to i den siste, avgjørende finalen i «Farmen kjendis».

For den 33 år gamle Rødt-politikeren endte gårdsoppholdet etter en beinhard melkespannkonkurranse mot Mia Gundersen. Selv mener Kristjánsson at det kan være to grunner til at finalebilletten glapp foran øynene på ham.

TØFF KAMP: Det ble noen lange minutter da de to semifinalistene møttes i melkespannholding. Foto: Alex Iversen / TV 2
TØFF KAMP: Det ble noen lange minutter da de to semifinalistene møttes i melkespannholding. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- For å være litt som José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær og klage på alt som gikk galt, så hadde jeg gitt jernet i den sagekonkurransen i forkant og var veldig sliten. Særlig i venstre arm, den hadde jeg faktisk litt problemer med å løfte, forteller han til Se og Hør.

- Surt

Videre kan 33-åringen avsløre at problemene med hans venstre arm bare var resultat av den intense sagingen i forkant.

Mia Gundersen på sin side valgte å gi opp den foregående konkurransen, noe som ifølge Kristjánsson ga henne mer hviletid til å forberede seg til den avgjørende konkurransen.

- Når det er sagt tror jeg faktisk Mia ville slått meg uansett. Hun virket veldig fokusert og god der, det må jeg si.

- Men jeg har det å gjemme meg bak, at jeg hadde sol i øynene, motvind og følte meg sliten. Jeg hadde kanskje klart å holde ut lenger om forutsetningene var litt annerledes, legger han til.

- Du blir så å si slått på målstreken, hvordan opplevde du det?

SLET: Mímir Kristjánsson forteller selv at han slet med venstre arm under konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
SLET: Mímir Kristjánsson forteller selv at han slet med venstre arm under konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det var veldig surt, for det var liksom så nære. I utgangspunktet var jeg veldig fornøyd med hvor langt jeg hadde kommet, men når man blir slått ut så kicker konkurranseinstinktet inn.

Se og Hør kan naturligvis ikke avsløre hvem som vinner «Farmen kjendis», men Kristjánsson sier spøkefullt at han hadde vunnet finalen om han kom dit.

TRYNER: De resterende i «Farmen Kjendis» må gjennom en tøff hinderløype, og for en av deltakerne går det skikkelig galt. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Det er jo quiz vettu, der er jeg god.

Rødt-politikeren forteller at han ikke akkurat ble fremstilt som verdens mest «duganes» fyr på gården. Han var redd for høns og elendig til å sette sammen melkeseparatoren, som han selv sier.

- Jeg tror i hvert fall folk skjønner at jeg ikke er verdens mest handy type. Det jeg håper da, etter alt dette, er at folk skjønner at jeg ikke er så selvhøytidelig som mange kanskje har en formening om at politikere er. Det er litt viktig for meg, at vi er vanlige folk vi som driver med politikk også.

TIL FINALEN: Mia Gundersen fikk den siste finalebilletten etter å ha slått Rødt-politikeren. Foto: Alex Iversen / TV 2
TIL FINALEN: Mia Gundersen fikk den siste finalebilletten etter å ha slått Rødt-politikeren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Kunne stått lenger

Mia Gundersen på sin side, som senere søndag kveld møter Erik Alfred Tesaker i den siste, avgjørende finalekonkurransen, forteller til Se og Hør at hun ikke bevisst trakk seg for å spare krefter til melkespannkonkurransen.

Faktisk var hun ikke klar over at hun hadde en mulighet til å ta seg videre etter å ha gitt opp.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

- Det var helt umulig for meg, alt gikk galt for meg. Jeg dro opp hele stolpen med planker, ødela verktøykassen og jeg tenkte da at Erik Alfred og Mímir gikk videre siden jeg ikke klarte å fullføre.

Da hun fikk en ny sjanse i melkespannholding, ble 58-åringen rimelig overrasket. Konkurransen mot Kristjánsson beskriver hun imidlertid som ganske enkel.

- Da han ga seg kunne jeg ha stått mye lenger, sier Gundersen, og fortsetter:

- Jeg synes synd på han da. Han skalv jo som pokker og jeg visste hvor lyst han hadde til å gå videre. Mimir kjempet mye hele veien, jobbet veldig mye og han fikk virkelig vist frem at han har en islandsk viking i seg.

LES OGSÅ: Dette krevde «Farmen»-kjendisene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer