American Music Awards 2016:

Her går det galt for Chrissy Teigen

Supermodellen viste alt da hun dukket opp på den stjernespekkede prisutdelingen.

DROPPET TRUSE: Forfra klarte Chrissy Teigen å holde kjolen på plass, men det gikk verre da hun begynte å gå og splittene flagret i vinden. Foto: Scanpix.
DROPPET TRUSE: Forfra klarte Chrissy Teigen å holde kjolen på plass, men det gikk verre da hun begynte å gå og splittene flagret i vinden. Foto: Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at Chrissy Teigen (30) hadde kveldens mest dristige antrekk under nattens American Music Award i Los Angeles.

Kjolen til den halvt norske modellen, som ble mamma for første gang for syv måneder siden, fanget alle fotografenes oppmerksomhet da hun skled ned den røde løperen.

Den svarte kreasjonen hadde nemlig to farlig høye splitter på hver side som gikk helt opp til ribbeina hennes. Og selv om Chrissy hadde prøvd å feste kjolen med et par sikkerhetsnåler avslørte hun nok mer enn hun hadde planlagt.

Den mørke skjønnheten hadde nemlig droppet undertøyet denne kvelden noe som ble tydelig da hun poserte for pressen før showet begynte.

Saken fortsetter under bildet.

OOOPS: Her kommer ektemannen, John Legend, kona til redning. Foto: Scanpix.
OOOPS: Her kommer ektemannen, John Legend, kona til redning. Foto: Scanpix. Vis mer

Ler av klestabben

Teigen er ikke kjent for å være av den sjenerte typen, og trakk kjolen raskt til seg mens hun lo den pinlige hendelsen bort.

Men dette var ikke den eneste gangen 30-åringen blottet sin nakne hud i løpet av kvelden.

Da hun senere stod på scenen for å overrekke en pris skjedde uhellet nok en gang. Kjolen skled til side og publikum fikk seg nok en overraskelse de sent vil glemme.

Flere TV-tittere bet seg også merke i flausen og har skrevet om det på sosiale medier.

På en Twitter-kommentar om at hun måtte barbere seg over kneet, svarer modellen at det tok en time.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez: - Dette kysset ødela ekteskapet