«Farmen kjendis»:

Her går det galt: - Jeg mistet fullstendig kontrollen

Carina Dahl slått ut like før finalen.

STYRKEPRØVEN: Å holde melkespann med utstrakte armer i flere minutter er fysisk tungt, og kroppen gir etter hvert opp. I søndagens episode av «Farmen kjendis» var det Dahl som tapte duellen. Foto: Alex Iversen / TV 2
STYRKEPRØVEN: Å holde melkespann med utstrakte armer i flere minutter er fysisk tungt, og kroppen gir etter hvert opp. I søndagens episode av «Farmen kjendis» var det Dahl som tapte duellen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Finalebilletten røk akkurat for Carina Dahl (33) søndag kveld, som måtte se seg slått på målstreken i melkespannkonkurransen av Kathrine Sørland (38). Til Se og Hør forteller førstnevnte nå hva som egentlig skjedde.

- Jeg er ekstremt glad for er at det var melkespann, for der kunne jeg ikke gjort noe annerledes. Da slipper jeg heldigvis å angre på noe i ettertid, det er liksom bare en måte å gjøre det på, sier hun og fortsetter:

- Jeg er mer eksplosiv enn jeg er god på statiske øvelser.

Til slutt ville rett og slett ikke armene holde mer.

- Hvor langt unna å slå Kathrine var du egentlig?

GA ALT: Etter flere minutter med melkespannholding klarte ikke Carina mer. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Etter flere minutter med melkespannholding klarte ikke Carina mer. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det er umulig å si, men når du står så lenge så gjør det vondt på et nivå som er så sinnssykt at du mister kontrollen over din egen kropp. Viljen min var det ingenting å si på. Hvis jeg kunne kontrollert kroppen, kunne jeg stått til dagen etter, men når du mister kontrollen er det lite man får gjort.

Fikk ikke prøve

Dahl, som kom inn på «Farmen» fra TV 2s bonusgård «Torpet», forteller at hun ga sitt beste gjennom samtlige konkurranser på gården.

- Jeg er utrolig fornøyd med prestasjonene mine. Spesielt tidligere den uka, da fikk jeg virkelig vist at jeg kan mye. Hinderløypa var jeg jo overlegen i, så jeg føler jeg gjorde det godt.

- Du ble slått på målstreken før finalen. Hvor kjipt føltes det?

UTE: Rett før finalen måtte Carina Dahl takke for seg. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Rett før finalen måtte Carina Dahl takke for seg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det er jo utrolig kjipt. Jeg kommer liksom alltid på andre- eller tredjeplass føles det som, men dette er jo bra. Jeg hadde ikke trodd få en tredjeplass i «Farmen kjendis» da jeg kom inn på «Torpet». Jeg var i utgangspunktet med på programmet for å få en reise, og det føler jeg virkelig at jeg har fått.

- Da dere skulle smi nøkkelen så knakk du stanga, tror du det kosta deg finalebilletten?

- Ja, det kan godt være faktisk. «Er det mulig?» tenkte jeg. Sykt irriterende, men jeg har ikke akkurat smidd så mye tidligere. På «Torpet» fikk vi jo ikke prøve noen ting, så jeg følte jeg kom inn mindre rusta enn de andre var - de kunne jo øve underveis.

- Kunne du gjort noe annerledes?

- Nei, jeg føler faktisk ikke at jeg kunne det. Jeg ga alt fra dag en, og er fornøyd med innsatsen min.

VEKTTAP: Charter-Svein viser fram og forteller om forandringen kroppen hans gikk gjennom på «Farmen»-gården. Vis mer

Fikk motivasjon

Kathrine Sørland forteller at hun fikk ekstra motivasjon da hun så Carina Dahl begynne å slite.

- Det var akkurat så jeg klarte det, innrømmer hun, og fortsetter:

- Men da jeg skjønte at Carina begynte å slite og Gaute ba henne rette ut armen, da økte motivasjonen min, og jeg tenkte bare at «du skal søren ikke stå her så lenge og ikke gå videre». Jeg hadde bare bestemt meg, jeg skulle klare det.

Da Dahl omsider fikk siste advarsel av programlederen og til slutt ikke kunne fortsette, innrømmer 38-åringen at hun ble svært glad.

- Jeg begynte å bli sykt sliten, men det var selvfølgelig fantastisk å slå henne, hun er jo utrolig sterk, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Avslører samboer: - Gått fort i svingene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer