«Skal vi danse 2020»

Her går det galt - igjen

Andreas Wahl og dansepartnerens jive gikk ikke helt etter planen lørdag kveld.

LITE UHELL: Under lørdagens sending danset Andreas Wahl og dansepartneren en jive, men mot slutten av dansen skjedde det noe uventet. Foto: Thomas Andersen / TV 2
LITE UHELL: Under lørdagens sending danset Andreas Wahl og dansepartneren en jive, men mot slutten av dansen skjedde det noe uventet. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld er det igjen duket for en ny sending av «Skal vi danse» hvor temaet er «eventyrkveld». Andre par til å innta parketten var Andreas Wahl (37) og dansepartneren Mai Mentzoni.

Førstnevnte hadde for anledningen kledd seg ut som Willy Wonka fra filmen «Charlie og Sjokoladefabrikken». Til låten «Candyman» danset duoen en jive, og mot slutten av dansen skulle Wahl snurre dansepartneren sin rundt.

Det gikk imidlertid ikke helt etter planen, da Wahl mistet grepet til dansepartneren sin.

MISTET GREPET: Her ser man at Andreas Wahl er i ferd med å miste grepet. Foto: Thomas Andersen / TV 2
MISTET GREPET: Her ser man at Andreas Wahl er i ferd med å miste grepet. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Mentzoni falt dermed bakover og ble iggende igjen på dansegulvet. Wahl kom derimot kjapt til unnsetning for å hjelpe dansepartneren opp igjen slik at de fikk fullført jiven.

Av dommerne fikk de imidlertid skryt for jiven sin, og endte totalt opp med 33 poeng til tross for det lille uhellet.

SKAL VI FLØRTE?: «Skal vi danse»-favorittene Nate Kahungu og Helene Spilling har måttet tåle å få spørsmål om deres forhold i hele høst, og de er ikke fremmed for å dra på litt ekstra i løpet av høsten. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Mistet tryllestaven

Under forrige sending skjedde det også noe uventet for Wahl under dansen. Den gang hadde han og Mentzoni laget et show til «Sing With a Swing» av DKS, men på slutten får tv-seerne se at ikke alt gikk helt som det skulle.

For mens Mentzoni avsluttet dansenummeret med en tryllestav i hånden, dukket Wahl sin aldri opp.

- Var det meningen at du skulle danse uten stokk på slutten der, jeg mener å ha sett deg også med stokk på prøvene på slutten?, spurte programleder Anders Hoff.

GIKK GALT: Andreas Wahl måtte danse tomhendt på slutten av nummeret forrige lørdag. Foto: Thomas Andersen / TV 2
GIKK GALT: Andreas Wahl måtte danse tomhendt på slutten av nummeret forrige lørdag. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Nei, det var ikke helt meningen, svarte han.

- Vi tryllet den bort, skøt Mentzoni raskt inn.

Wahl fortalte videre at når man tryller, så tryller noen ting litt på egen hånd.

Duoen fikk imidlertid 36 dommerpoeng for sin Quickstep.

Det har vært knyttet stor spenning til lørdagens sending av «Skal vi danse»-deltakere, som følge av at flere har vært rammet av sykdom.

HARD MEDFART: Det gikk ikke helt som planlagt for radioprofil Siri Kristiansen og dansepartneren Tarjei Nøstvold Svalastog under lørdagens «Skal vi danse». Video: «Skal vi danse», TV 2 / Privat / Rød Løper Vis mer

Det hele startet med at Siri Kristiansen (42) avslørte på Instagrams historiefunksjon at dansepartneren hennes, Tarjei Svalastog (22), var nede for telling. Kort tid senere ble det kjent at også Thomas Alsgaards (48) dansepartner, Rikke Lund (24), var blitt syk.

Det samme var Youtuberen Agnete Husebyes (24) dansepartner, Bjørn Wettre Holthe (39), og Andreas Wahls dansepartner Mai Mentzoni. Også Birgit Skarstein (31) og radioprogramleder Michael Andreassen (48) var syke.

OPPMERKSOMHET: Birgit Skarstein og Philip Raabe fikk stående applaus etter deres første dans i «Skal vi danse». Nå forteller hun om oppmerksomheten og den veldig gode kjemien med dansepartneren. Reporter: Emma Eriksson. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Rammet av sykdom

Hele seks av åtte par har dermed denne uken vært rammet av sykdom, og som følge av dette har enkelte av dem, naturligvis, mistet flere dager med trening mot kveldens sending.

Lørdag kveld var imidlertid alle parene tilbake på parketten. Før kveldens sending la ikke Michael Andreassen skjul på at sykdommen hadde gått drastisk utover dansetreningen.

- Hele mandagen gikk jo bort, og så måtte vi ha karantene. Vi fikk trent to og en halv dag, innrømmet han overfor Se og Hør tidligere i dag.

- Det har vært benhard jobbing. Vi har trent flere timer enn vi pleier. Vi trener jo normalt seks timer, men nå har vi trent sju til åtte timer. Normalt prøver vi jo å ta fredag ettermiddag fri, men nå måtte vi trene da også, fortsatte han.

LES OGSÅ: Krise i britiske «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer