Her går de til angrep på fotografene

Katy Perry skapte kaos i London.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (27) er for tiden i England for å holde konserter, og skapte kaos da hun viste seg i en av Londons handlegater denne uken. Sangeren var lett å kjenne igjen på sitt knallblå hår, og hundrevis av fans og et titalls fotografer hadde samlet seg utenfor en butikk mens de ventet på et glimt av stjernen.

Da Perry kom ut ble det fullt koas da fotografene prøvde å ta best mulig bilder mens hun signerte autografer. Katys to store livvakter likte dårlig fotografenes pågående oppførsel og dyttet dem vekk fra stjernen. Den ene livvakten ble så provosert av en paparazzi at han dyttet ham voldsomt mot en ventende bil.

- Kom deg vekk fra meg! skrek fotografen illsint tilbake.

Den dramatiske hendelsen skapte reaksjoner blant mannens kollegaer som begynte å slenge negative bemerkninger. Da Perry skulle sette seg inn i bilen som ventet kom en fotograf litt for nærme og også han ble dyttet bort fra stjernen. Sammenstøtet endte nesten i slåsskamp.

- Jeg skal sørge for at havner på sykehuset, skrek livvakten.


27-åringen var også i 2010 midt i et sammenstøt med paparazzi-fotografer da eks-mannen Russell Brand ble arrestert for å ha angrepet en fotograf som tok bilde av Katy på flyplassen i Los Angeles.

«Hvis du krysser linjen og prøver å fotografere under kjolen min, gjør forloveden min jobben sin og beskytter meg», skrev Perry på Twitter.


Perry har ikke kommentert de siste hendelsene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Russell Brand arrestert  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer