HETE SCENER: Michael Douglas og Matt Damon har vakt oppsikt som homofilt kjærestepar i TV-filmen «Behind The Candelabra». Foto: Fame Flynet Norway
HETE SCENER: Michael Douglas og Matt Damon har vakt oppsikt som homofilt kjærestepar i TV-filmen «Behind The Candelabra». Foto: Fame Flynet NorwayVis mer

Her går Damon og Douglas til sengs

- Han er en fantastisk kysser, sier Matt Damon om sin filmstjernekollega etter sex-scenene.

SEOGHØR.NO: De to Hollywood-stjernene Matt Damon (42) og Michael Douglas (68) vakte oppsikt da det ble kjent at de hadde sagt ja til å spille elskere i den nye TV-filmen «Behind The Candelabra».

Mandag hadde filmen premiere på TV-kanalen HBO i USA, og 2,4 millioner seere fikk med seg sendingen, noe som er ny rekord for kanalen.

Filmen handler om den berømte pianisten Liberace og hans yngre elsker.

Michael Douglas sa tidligere denne måneden at han slet med å spille inn sex-scenene med Matt Damon.

- Det vanskeligste med sex-scenene er at alle har en mening. Jeg kan ikke vite noe om sist gang du drepte eller skøyt noen, men så og si alle har hatt sex. Det betyr at alle har en mening om hvordan det egentlig skal gjøres, sa han tidligere denne uken.

Matt Damon er mer opptatt av å rose sin partner for kysseferdighetene.

- Michael er en fantastisk kysser. Bekymringene jeg hadde i forkant endte opp med å bety mye mindre når vi først filmet, sa han i desember til Daily Mail.

Det er foreløpig ikke kjent når filmen eventuelt vil bli sendt på norske TV-skjermer.

LES OGSÅ: Slet med sex-scenene