Her går Amy amok

Slo til fotograf, og ble tatt av politiet.

KLIKKET: Amy Winehouse fikk nok da hun ble møtt av fotografer etter besøket hos ektemannen i fengsel. Foto: All Over Press
KLIKKET: Amy Winehouse fikk nok da hun ble møtt av fotografer etter besøket hos ektemannen i fengsel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter ryktene om en mulig skilsmisse på vei, dro en panikkdreven Amy Winehouse (24) i all hast til fengselet Pentonville, hvor ektemannen Blake Fielder-Civil (24) sitter bak lås og slå.

På vei hjem, stoppet hun på en kiosk og gikk amok mot en fotograf.

En febrilsk Amy skrek og slo vilt rundt seg, og tilslutt måtte politiet tilkalles for å roe gemyttene. De tok til slutt med seg Amy.

- Winehouse endte med å slå en fotograf, og ble ekortert bort av politiet. Faren hennes Mitch besøkte blake rett etter at hun gjorde, sier et vitne ifølge Gossip girls.

Skilsmisseryktene startet etter at Amys far besøkte fengselet der Fielder-Civil sitter tidligere i uken.

- Blake har truet med å sette i gang skilsmisseprosessen. Dessverre er Blake påvirket av ting moren hans har sagt, sa Mitch Winehouse til det britiske magasinet Grazia.

- Jeg tror Georgette (Fielder-Civils mor) vil at de skal skilles, men det er opp til dem. Fra Amys side, vil hun stå ved hans side uansett. Men han har sagt ting som at "Jeg vil ha skilsmisse", sa Mitch videre.

Fielder-Civil skal være langt fra fornøyd med at Winehouse tilbragte ferien i karibien, sammen med ekskjæresten George Roberts, mens han sitter inne.

I det siste har det også oppstått rykter om at Amy har et forhold til musikkprodusent Mark Ronson.

Se bildene i Topp.nos store bildespesial fra Hollywood i natt her, blant annet årets hår!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer