Her går alt galt

- Jeg innrømmer at jeg jukset litt, sier Farmen-Eirik. Se hvem som ryker ut i åttende episode av «Jakten på en julestjerne» her!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Allerede i andre episode av Seher.nos realityserie «Jakten på en julestjerne» ble temperaturen så høy at deltakerne begynte å beskylde hverandre for juks.

Men i dagens luke blir mer intenst enn noensinne når Eirik Fønstelien (25) fra «Farmen» og Torbjørn Stafford Barth (21) fra «Paradise Hotel» duellerer i årets særeste julekonkurranse - kappløp med kalkun på hodet!

Og Eirik Fønstelien innrømmer at hverken han eller Torbjørn holdt seg helt til reglene i kampen om å sikre lagene sine en etterlengtet triumf.

- Når han dytter meg, dytter jeg tilbake. Blått lag har jo jukset så mye, sier han til kameraene.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hadde lyst til å kaste opp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer