DRAMATISK: Det blir dramatisk når Anders tryner på sykkel i «Ekte menn». Klipp fra TV3. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

«Ekte menn»:

Her går alt galt under TV-innspillingen

- Det var jævlig vondt.

(Seoghør.no): Torsdag kveld begynner en helt ny programserie på TV3. Programmet heter «Ekte menn» og følger fem mannfolk som har et bedrøvelig kosthold og som ikke holder seg aktive.

I serien skal de gjennom en livsstilsendring og jobbe seg mot det ultimate målet, nemlig triatlon i Sør-Afrika.

Allerede i første episode klarer deltager Anders Mostue (28) fra Eidsvoll å tryne på sykkel, noe som i et lite sekund kan se veldig farlig ut.

  • Se video øverst i saken!

Overfor Seoghør.no sier Mostue at han kom litt skeivt utpå med sykkelen, og at det var det som førte til fallet.

- Det er jo sånn når du omtrent ikke har rørt en sykkel siden dagen før du fylte 16 år. Det at jeg kom til skeivt ut etter et hopp og bremset litt brått, gjorde nok at jeg klarte å tryne. Det var jævlig vondt, men det gikk over det. Jeg fikk noen skrubbsår, men jeg brakk ikke ryggen akkurat.

Saken fortsetter under bildet.

OUCH: Det ser ikke godt ut når Anders tryner på sykkelen. Foto: TV3
OUCH: Det ser ikke godt ut når Anders tryner på sykkelen. Foto: TV3 Vis mer

Så en annonse på facebook

Ettersom dette er en helt ny serie, har produksjonsselskapet måtte ta i bruk Facebook for å skaffe deltagere. Det var der Mostue så annonsen og lot seg tenne.

- Da jeg så annonsen, la jeg merke til at det passa min beskrivelse perfekt. De trengte jo typiske menn som rører lite på seg, men som ville skjerpe seg. Jeg sendte da inn en søknad.

Mostue måtte deretter gjennom en prosess med intervjuer og samtaler med castingbyrå før han fikk den endelige telefonen om at han fikk være med i programserien.

Saken fortsetter under bildet.

TØFT: Selv om innspillingen har vært tøff, forteller Anders Mostue at det også har gitt sine resultater. Foto: TV3/Susann Daljord 
TØFT: Selv om innspillingen har vært tøff, forteller Anders Mostue at det også har gitt sine resultater. Foto: TV3/Susann Daljord  Vis mer

Innspillingen har vært tøff, men den har også gitt sine resultater.

- Vi fikk masse utfordringer, men det var jo morsomt og folk kommer garantert til å få seg flere gode latterkuler. Det er jo et triatlon som er målet, så alt går liksom rundt det. Vi har jo jobba mye med det, så jeg håper selvsagt det blir en suksess, sier han til Seoghør.no.

Gode tilbakemeldinger

Selv om det er først nå «Ekte menn» har premiere, har Mostue allerede fått tilbakemeldinger fra venner og familie om vektnedgangen.

- Venner og familie legger jo merke til at jeg har gått ned flere kilo, og jeg merker jo selv at jeg er i bedre form en tidligere - spesielt når jeg spiller fotball og innebandy.

«Ekte menn» har premiere på TV3 torsdag klokken 20.30.

LES OGSÅ: Derfor ble ikke Eva Mendes med på Oscar-utdelingen