Her fyrer Jørgen Langhelle løs med flammekaster

Det gikk hett for seg på settet da den norske skuespilleren Hollywood-debuterte i «The Thing». Se eksklusiv video!

FYRER LØS: Det ble raskt hett i studio, da Jørgen Langhelle fyrte løs med flammekaster under innspillingen av Hollywood-filmen «The Thing». Foto: UPI
FYRER LØS: Det ble raskt hett i studio, da Jørgen Langhelle fyrte løs med flammekaster under innspillingen av Hollywood-filmen «The Thing». Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se eksklusive scener fra innspillingen av «The Thing» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Fredag 28. oktober hadde Hollywood-thrilleren «The Thing» premiere - med flere norske navn på rollelista.

Skuespillerne Trond Espen Seim, Jørgen Langhelle, Stig Henrik Hoff, Jan Gunnar Røise, Kristofer Hivju og Jo Adrian Haavind spiller en gruppe nordmenn som jobber på en norsk forskningsbase i Antarktis, og sammen forskerne ved en amerikansk base må prøve å stanse et utenomjordisk vesen.

Forsøkene på å stanse den ubudne gjesten involverer blant annet hyppig bruk av en flammekaster, og som du kan se i Seher.nos eksklusive klipp fra innspillingen, ble Jørgen Langhelle godt kjent med det glohete våpenet.

«Monsteret» bestod av en stuntmann, som var innsmurt med en spesiell brannsikker gelé. Han kunne derfor brenne i 45 sekunder uten å ta skade.

Selv gikk Langhelle på et eget flammekaster-kurs før innspillingen for å lære seg å håndtere våpenet. Likevel var han svært nervøs da han skulle i aksjon for første gang.

- Jeg satte sikkert fyr på stuntmannen 30-40 ganger, så jeg måtte bare stole på at det de driver på med er trygt. Det hadde jo vært utrolig kjipt å skade noen, har han tidligere sagt til Dagbladet.

Etter hvert som han så det gikk bra, gikk imidlertid stemningen over fra nervøsitet til moro.

- Det morsomste var å få lov til å leke. Jeg følte meg som en liten gutt da jeg løp rundt med flammekaster for å flambere dette «alien»-monsteret, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Helt utslitt etter å ha født på TV
Se video her![obj:media:10282]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer