Her fullfører broren Paul Walkers siste rolle

- Likheten er skummel.

SEOGHØR.NO: Den 30.november i fjor døde Paul Walker, etter at bilen han satt i krasjet inn i en stolpe på motorveien og tok fyr. Skuespilleren var midt i innspillingen av sin siste film «The Fast and The Furious 7» og det var lenge usikkert hva som ville skje med filmen etter Walkers død.

I april annonserte filmproduksjonen på Facebook at Pauls brødre Cody og Caleb skal spille inn Pauls resterende scener. Walker hadde spilt inn mesteparten av filmen og det er bare noen få actionfylte scener som mangler.

Nå er de i full gang med innspillingen som foregår på stranden i Malibu.

- Skummelt hvor like de er

STOR SORG: Mange fans reagerte sterkt, da skuespilleren Paul Walker mistet livet i en bilulykke i 2013. Foto: UPI
STOR SORG: Mange fans reagerte sterkt, da skuespilleren Paul Walker mistet livet i en bilulykke i 2013. Foto: UPI Vis mer

I filmen spiller de blant annet sammen med blant annet Tyrese, Vin Diesel, Ludacris og Michelle Rodriguez. Men savnet er fremdeles stort.

- Det er noe som mangler når jeg går på jobb. Men vi tenker mye på han, og jeg tror at denne filmen vil bli noe helt spesielt, sa Ludacris til gossipcop.com

Han er også helt enig at brødrene er slående lik den avdøde Paul Walker.

Jordana Brewster og Cody Walker tar over innspillingen av Paul Walkers siste film. Foto: TC/Beef/ Splash News/All Over Pr
Jordana Brewster og Cody Walker tar over innspillingen av Paul Walkers siste film. Foto: TC/Beef/ Splash News/All Over Pr Vis mer

- Det er skummelt hvor like de er Paul. Til og med stemmen høres lik ut, sa Ludacris på TV-programmet «Ellen DeGeneres Show» mandag.

Familie, venner, fans og kollegaer var i sjokk etter at Paul Walker døde i et dramatisk bilkrasj i Los Angeles i november i fjor.

- Vi måtte ha tid til å sørge over Paul, som vi elsket og mistet, og tenke over hva vi skulle gjøre med filmen vår. Vi følte at det eneste rette var å fortsette og vi tror Paul ville ha ønsket det samme. Han hadde allerede spilt inn mesteparten av scenene sine og det er noe av det beste arbeidet i hans karriere, skrev filmproduksjonen på Facebook.

De beskriver også filmen som en av Walkers beste.  

Filmen får premiere våren 2015.

LES OGSÅ: Nå snakker han om brorens død