Her fryktet hun at hun skulle røpe graviditeten

- Når man er gravid, er det litt vanskeligere å puste, sier Beyonce.

KNALLHARD OPPTREDEN: - Det var tøft å gjøre all koreografien og synge på samme tid, mener Beyonce Knowles, som bare uker etter dette bildet ble tatt avslørte at hun er gravid. Foto: All Over Press
KNALLHARD OPPTREDEN: - Det var tøft å gjøre all koreografien og synge på samme tid, mener Beyonce Knowles, som bare uker etter dette bildet ble tatt avslørte at hun er gravid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Beyonce Knowles (30) avslørte i august - under MTV Awards - at hun er gravid. Den gang viste 30-åringen fram sin voksende babymage, og strålte da hun lot seg fotografere i forkant av showet.

- Jeg har en overraskelse til dere, sa Beyoncé, samtidig som hun holdt på den lille kulen på magen.  
 
Den vakre sangerinnen fryktet likevel at hun skulle røpe seg lenge før dette. Under sine konserter i New York i sommer, var hun nemlig overbevist om at publikum skulle forstå at hun er gravid, skriver FemaleFirst.

- Hele tiden tenkte jeg at «Alle vet det, og alle kan se det», forteller hun til nettstedet.


På samme tid slet hun også med å takle dansetrinnene hundre prosent.

- Når man er gravid, er det litt vanskeligere å puste. Det var tøft å gjøre all koreografien og synge på samme tid, mener hun.


Nyheten om at Beyonce venter barn med mannen Jay-Z kom bare uker etter konsertene hun holdt på Roseland Theater.

Nå er R & B-stjernens graviditet altså langt fra noen hemmelighet lenger. Flere ganger har hun også latt seg avbilde med sin voksende babymage.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig viser hun fram brudekjolen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer