Her frir Kristian René på Paradise Hotel

- Plutselig var jeg forlovet! Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april kunne Seoghør.no avsløre at «Paradise Hotel»-paret Kristian René Johansen (22) og Tina Skovdal (22) hadde forlovet seg.

Det som ikke har vært kjent før nå, er at frieriet skjedde inne på TV3s skandalehotell i Mexico, foran øynene på parets sjokkerte realitykolleger.

I torsdagens episode viser TV3 deler av det som skjedde, men i Seoghør.nos eksklusive video øverst i artikkelen, kan du se hele frieriet!

- Jeg har faktisk lyst til å forlove meg med deg. Det jeg føler for deg har jeg aldri følt for noen, sier Kristian René til en målløs Tina.

- Kristian skalv på hendene. Plutselig var jeg forlovet og det var sånn «Jeg skal gifte meg med Kristian René fra Paradise Hotel», sier Tina til kameraene.

Bekreftet forlovelsen
I april bekreftet paret forlovelsen eksklusivt til Seoghør.no.

- Hvis noen hadde sagt det til meg for ett år siden at jeg  i dag ville være forlovet, hadde jeg sagt «ka i hælvete». Men jeg fikk sterke følelser for Tina og var bestemt på at jeg ikke ville la henne forsvinne. Jeg har ikke angret et sekund, sa Kristian René den gang.

Mange ble derfor overrasket da paret to måneder etter forlovelsen gikk hver sin vei.

Til Seoghør.no sa Tina at en av grunnene til bruddet var problemer rundt Kristian Renes planer om å flytte til Oslo, nærmere henne, i tillegg til at begge har opplevd problemer med å få jobb etter at de kom hjem fra Paradise-innspillingen.

-Jeg tror avstanden mellom oss var det som ødela. Vi fikk ikke så mye tid sammen og da blir det vanskelig. Vi var vant til å være sammen 24/7 inne på hotellet.

- Det ble ikke noe av flyttingen da vi begge har hatt vanskeligheter med å få oss jobb etter Paradise. Det hele ble for vanskelig å få til.

- Fiasko
Tina innrømmet at hun i ettertid ser på forlovelsen som en fiasko, men Kristian René er - som etter bruddet har blitt koblet til en tidligere Robinson-deltager - er ikke enig.

- Jeg føler det ikke som en fiasko. Tror det hadde blitt en fiasko om det hadde blitt bryllup med tanke på hvordan jeg føler stemningen har vært, sa han til Seoghør.no etter bruddet.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ:
Byttet ut kjæresten med Paradise-Isabell


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer