Her frir han til «Skal vi danse»-stjernen

- Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv, skriver Holly Valance på Twitter.

SE, SÅ ROMATISK! Nick Candy fridde denne uka til australske Holly Valance, som denne høsten har vært å se i britiske  «Skal vi danse». Frieriet skjedde på Maldivene.  Foto: © Twitter/HollyValance
SE, SÅ ROMATISK! Nick Candy fridde denne uka til australske Holly Valance, som denne høsten har vært å se i britiske «Skal vi danse». Frieriet skjedde på Maldivene. Foto: © Twitter/HollyValance Vis mer
SEHER.NO: Den australske sangeren og skuespillerinnen Holly Valance (28) er i lykkerus etter å ha blitt fridd til av kjæresten Nick Candy (38). Frieriet skjedde ved at den steinrike eiendomskongen gikk ned på kne på stranda på Maldivene med ordene «Vil du gifte deg med meg?» skrevet i ild ved siden av.

Det var onsdag denne uka at Candy hadde fått med seg kjæresten til øya i det indiske hav for en liten juleferie etter at britiske «Skal vi danse», der Valance var med som deltager, ble avsluttet forrige helg.


Den lykkelige 28-åringen deler nå det intime øyeblikket med sine følgere på nettsamfunnet Twitter. Der har hun nemlig lastet opp bildet som sier det aller, aller meste om den romantiske seansen.

«Og jeg sa ja!!! Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv», skriver hun på Twitter, ifølge Daily Mail.

Til avisen forteller en nær venn av Vallace at paret er svært lykkelige sammen.

- De er et fantastisk par, og er så lykkelige sammen. Vi kunne ikke vært mer glad på deres vegne, forteller den ikke-navngitte kilden.

Det nyforlovede paret begynte å date i 2009 etter at de først møttes i et middagsselskap arrangert av felles venner. De to flyttet sammen i 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han planlegger å fri