Her frir han på scenen etter «Skjønnheten og Udyret»

- Jeg hadde ingen anelse om at det skulle skje.

SEOGHØR.NO: Det ble en uvanlig forestilling av «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater, torsdag. Etter applausen ble både salen og skuespillerne vitne til et rørende frieri på scenen.

- Rett før forestillingen ringte Petter Johsson (29) og spurte om han kunne få lov til å fri til Maria Wulcan (26), som spiller Babette, etter applausen. Det forteller produsent Espen Seim Parmann til Seoghør.no.

NERVER: Her er Petter på vei til å be om sin kjæres hånd.
NERVER: Her er Petter på vei til å be om sin kjæres hånd. Vis mer

Akkurat som Belle i «Skjønnheten og Udyret» kommer Petter ut på balkongen og går ned trappene. Ensembelet blir tydelig overrasket, og Maria forteller at nesten ingen av de visste om det.- Det var kun noen få som visste om det, så de fleste ble veldig overrasket og rørt. Petter var veldig nervøs og hadde egentlig planlagt å si mye mer, forteller Maria til Seoghør.no.

Da salen endelig stilner, er det en tydelig nervøs mann som skal be om sin kjæres hånd.

- Hei Maria. Det tok lang tid å finne rett anledning. Og det er vel ikke så mange bedre anledninger enn det her antar jeg. Jeg vil bare si at jeg elsker deg kjempe mye. Av hele mitt hjerte.

RING: Her holder Petter Johssonopp ringen og frir til sin kjære Maria Wulcan, mens en entusiastisk Rein Alexander står i bakgrunnen og jubler.
RING: Her holder Petter Johssonopp ringen og frir til sin kjære Maria Wulcan, mens en entusiastisk Rein Alexander står i bakgrunnen og jubler. Vis mer

Petter Johnsson setter seg så ned på kne foran et fullsatt publikum og alle Marias skuespillerkollegaer. Han finner frem esken med ringen og holder den opp foran henne. Maria blir fra seg av glede, og nikker tydelig ja.Fra orkesteret kommer de kjente bryllupstonene, og salen jubler av glede. I bakgrunnen kan man blant annet se en rørt Rein Alexander og Hans Marius Hoff Mittet. Men et slikt frieri hadde Maria aldri forventet.

Til Seoghør.no forteller hun at det var veldig overraskende.

- Jeg ble overrasket og veldig glad. Jeg ante ikke at det skulle skje. Det var et spontant frieri, men han visste at han kom til å få ja. Det var en fin måte å fri på, siden det passet i forestillingen, sier Maria.

Paret har vært sammen i 3 år, og bor for tiden i Stockholm.

LES OGSÅ: Skjønnheten tenker ikke på utseende

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.