Her frir han på norsk TV

TV-oppussingen tok en uventet vending da samboeren gikk ned på kne. Se video!

- VIL DU GIFTE DEG MED MEG?: Anders Nygård overrasker kjæresten Susanne Pallesen i tirsdagens utgave av TV3-programmet «Hjelp, han pusser opp!» Foto: TV3
- VIL DU GIFTE DEG MED MEG?: Anders Nygård overrasker kjæresten Susanne Pallesen i tirsdagens utgave av TV3-programmet «Hjelp, han pusser opp!» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I TV3-programmet «Hjelp, han pusser opp», blir samboere enige om å la mannen pusse opp boligen, mens kvinnen ikke aner noe om hvilke valg han tar.

Men i tirsdagens program blir oppussingen satt i skyggen når Anders Nygård overrasker sin kjæreste Susanne Pallesen med å fri når hun kommer for å inspisere det ferdige resultatet.

Til Seher.no innrømmer Susanne at hun ikke hadde noen idé om at samboerens overraskelse.

- Jeg ante ikke at han skulle fri. Først da han gikk ned på kne, skjønte jeg hva som er i ferd med å skje.

- Egentlig så husker jeg ikke så mye av det,  men jeg var aldri i tvil om at jeg skulle si ja. Det blir spennende å se det igjen i kveld på TV.

Kløfta-paret - som har en fjorten måneder gammel sønn sammen har foreløpig ikke satt noen endelig bryllupsdato, men Susanne avslører at det går mot et vinterbryllup.

Hun angrer ikke et sekund på at de to valgte å pusse opp hjemmet på TV.

- Jeg er veldig fornøyd med det han har gjort, men da jeg så møblene han hadde tenkt å kjøpe, er jeg glad for at han ikke rakk det. Jeg vil nok ha litt mer farger enn det han hadde plukket ut, sier hun til Seher.no.

«Hjelp, han pusser opp!» ser du på TV3 tirsdager kl 20. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ole Klemetsen giftet seg på 40-års dagen[obj:media:10004]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer