BÅTFRIERI: 15. november var Britney Spears på seiltur med kjæresten Jason Trawick og sine to sønner. På denne båtturen skal hun ha fridd til Jason for andre gang på kort tid, og for andre gang skal han ha sagt "nei". Foto: All Over Press
BÅTFRIERI: 15. november var Britney Spears på seiltur med kjæresten Jason Trawick og sine to sønner. På denne båtturen skal hun ha fridd til Jason for andre gang på kort tid, og for andre gang skal han ha sagt "nei". Foto: All Over PressVis mer

- Her fridde Britney for andre gang

Men kjæresten synes Britney går for raskt fram.

SEHER.NO: Britney Spears (28) skal ha fridd til kjæresten Jason Trawick (37) to ganger, men begge gangene skal hun ha fått nei.

Første gang Britney fridde til sin nye kjæreste skal ha vært da hun kom tilbake fra første del av sin europaturne i slutten av juli. Den gang skal Jason ha ment at Britney gikk for raskt fram, uttaler en kilde til National Enquirer.

Britney skal igjen ha fridd 15. november, mens de seilte ved havna i Sydney. Begge sønnene, Sean (4) og Jayden (3) skal ha vært tilstede under frieriet.

- I et forsøk på å appellere til hjertet hans, sa Britney til ham at: "Guttene elsker deg så mye, Jay", sier kilden til avisen.

- Hun trodde at Jason ikke kunne si nei for andre gang med guttene tilstede og under så romantiske omstendigheter. Men selv om Jason er overbegeistret for barna hennes, kunne han ikke forplikte seg til å bli forlovet, sier kilden videre.

Jason, som også er Britneys agent, har mange grunner til hvorfor han vil gå forsiktig fram.

Han er blant annet redd for at Britney ikke har ekte følelser for ham, men at hun ønsker å unnslippe faren Jamies administrasjon. Jason er også bekymret for at deres profesjonelle forhold vil gå i grus om romansen feiler.

- Hun er sikker i sin sak om at dette er mannen hun ønsker å bli gammel med. Hun har allerede diskutert ekteskap med han, uttalte en kilde nær Spears til OK! Magazine tidligere denne uken.

Men kilden har ikke tro på at Britney vil gi seg med frieriene til tross for to nei. Alle gode ting er tre, som det jo heter, og det kan kanskje også gjelde for Britney ekteskap.

Første gang hun giftet seg var 3. januar 2004, da hun sa ja til barndomsvennen Jason Allen Alexander på The Little White Wedding Chapel i Las Vegas. Ekteskapet varte i 55 timer, og ble annullert fordi Spears "ikke forsto rekkevidden av det hun gjorde".

I juli 2004 ble Britney forlovet med Kevin Federline, tre måneder etter  at de møttes. Og i september samme år giftet de seg. De to gikk fra hverandre i 2007.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller sendsms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Britney ble misbrukt