Her fraktes Reese i håndjern

«Walk the line»-stjernen ble filmet på politihuset etter sin oppsiktsvekkende arrest. Se video!

SEOGHØR.NO: Fredag i forrige uke fikk Reese Witherspoons (37) skandalefrie liv en ripe i lakken da hun ble arrestert sammen med ektemannen Jim Toth (42) i Atlanta. 

Politiet skal først ha arrestert kun Toth, etter at bilen han kjørte ble sett vingle mellom forskjellige filer.

Da Witherspoon protesterte mot arrestasjonen og ikke fulgte politiets oppfordring om å holde seg i passasjersetet inne i bilen, skal også hun ha blitt arrestert for å forstyrre ro og orden. 

«Legally Blond»-stjernens politibilde gikk raskt verden rundt og prydet aviser over hele verden. Kun to dager etter arrestasjonen poserte Reese på premieren av sin siste film og det var tydelig at hun var klar for å legge skandalen bak seg så fort som mulig.


Ble filmet
Men nå har det dukket opp en film fra politihuset. Videoen viser en politimann som tar av Reese håndjernene og fører henne inn i politibygningen.  

Politimannen skal raskt ha fått høre at han hadde arrestert en kjendis. Før arrestasjonen skal Witherspoon - som fikk sitt første barn med Toth i september  - ha spurt politimannen om han visste hvem hun er.

- Jeg trenger ikke vite det, var svaret ifølge TMZ.

Toth skal ha hevdet at han kun hadde drukket en drink, men blodprøver skal ha vist at han hadde en promille på 0,139. Den lovlige grensen i Atlanta er 0,08.

Han er siktet for fyllekjøring, mens Reese er siktet for å ha forstyrret en politimann i hans arbeid.

Ber om unnskyldning
Søndag ga Witherspoon ut en pressemelding, hvor hun ba om unnskyldning for sin oppførsel.

- Av respekt for den pågående saken, kan jeg ikke kommentere om alt som blir skrevet om meg nå. Men jeg hadde en drink for mye og er veldig flau over det jeg sa. Det var en skummel situasjon og jeg var redd for ektemannen min, men det er ingen unnskyldning.

- Jeg var respektløs overfor politimannen som gjorde jobben sin. Jeg har bare respekt for politiet og er veldig lei meg for oppførselen min, sier hun ifølge TMZ.

Witherspoon - som har vært gift med Toth siden 2011 - vant i 2006 Oscar for sin hovedrolle i filmen «Walk the line».

I tillegg til sønnen Tennessee James med Toth - har Reese to barn med eks-mannen Ryan Phillippe.

LES OGSÅ: Fikk stjernekroppen tilbake før Oscar