Her forvandles hun til MGP-stjerne

Seher.no fikk være med artistene i sminken før delfinalen. Se makeoveren her!

LØSHÅR OG SMINKE: Carina Dahl gjøres klar til lørdagens MGP-sending. Her får hun satt opp håret og påført sminke av NRKs dyktige stylingteam.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
LØSHÅR OG SMINKE: Carina Dahl gjøres klar til lørdagens MGP-sending. Her får hun satt opp håret og påført sminke av NRKs dyktige stylingteam. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se Carina og Sichelles MGP-forvandling i video nederst i saken!

ØRLAND (SEHER.NO):   Lørdag kveld er det endelig klart for den første delfinalen i MGP på Ørland, hvor syv av årets 21 deltagere skal kjempe om en billett til den norske finalen i februar.

Under det direktesendte musikkshowet er det glitter, glamour og fest som står i fokus, og deltagerne må gjennom en møysommelig og tidkrevende makeover før de er klare til å gå på scenen og "gi jernet".

Lørdag ettermiddag fikk Seher.no være med på et eksklusivt "bak scenen" opptak med "Guns & Boys"-sangerinne Carina Dahl (25) og "Trenger mer"-sangerinne Sichelle (22) mens de ble stelt og fikset på av frisører og sminkører på flystasjonen på Ørland.

Det er et stort team som har ansvar for stylingen under delfinalen, og da vi møtte Carina og Sichelle var de omringet av løshår, kammer, strikker, krølltanger og enorme mengder sminkeprodukter.

Ifølge stylistene får hver av deltagerne cirka 30 minutter i frisørstolen og 30 minutter i sminken. Deretter er det bare litt småfiksing og justering som skal til, før de er klare for kvelden.

Til Seher.no forteller jentene at de har fått være med og bestemme sminke, hår og antrekk selv før MGP-showet.

Det er tidligere Great Garlic Girls-stjerne Kåre Jonny Enderud, som jobber som sminkør, stylist og designer, som har ansvar for Carinas hår og antrekk under delfinalen, og 25-åringen forteller at hun og designeren var veldig enige om looken hun skulle ha til "Guns & Boys".

- Når jeg og Kåre Jonny hadde det første møtet var vi egentlig ganske enige fra starten av. Det kommer veldig mye ut fra låten egentlig, for musikk for meg handler jo om å skape en følelse, og da kommer alt med. Alt fra look til klær og musikk skaper jo en viss scenestemning, sier Carina til Seher.no, mens hun drar seg littt i lokkene, som skal bli fyldigere ved hjelp av ekstra løshår:

- For meg er den største utfordringen dette guttehåret på siden her. Jeg barberte av meg halve hodet i fjor, så sluttføringen blir egentlig å få det her bakover da. Så det gjenstår å se om vi klarer det.

Sichelle skal bære en kjole fra vintagebutikken Velouria Vintage i Oslo, som hun beskriver som "lekker og ikke dyr", og 22-åringen forteller at stilen vil være "helt motsatt" av slik hun var under delfinalen i MGP for to år siden

- Jeg skal bli litt sånn bølgete og stor på håret, litt glam, men ikke for mye. Det blir litt sånn Beyoncé da vet du, smiler hun.

Ifølge 22-åringen føler hun seg tryggere og sikrere nå, enn da hun deltok i sangkonkurransen i 2009.

- Jeg føler meg litt mer trygg, og så synes jeg det er veldig viktig å fokusere på å ha det gøy. Det er viktig å ha fokus på å kose seg på scenen, og ikke tenke så mye på hvem som går videre og ikke, forteller hun.

Se jentenes makeover nederst i saken!

Disse opptrer under lørdagens delfinale på Ørland:

Carina Dahl - Guns & Boys
Use Me - Daisy
Helene Bøksle - Vardlokk
Sie Gubba - Alt du vil ha
Gatas Parlament - Jobbe litt mindre og tjene litt mer
Sichelle - Trenger mer
Åste & Rikke - Not That Easy (Ah-Åh Ah-Åh) 


Den første delfinalen i MGP avholdes på Ørland, og sendes på NRK1 lørdag 15. januar kl. 19.55!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Dette får du ikke se på TV

Se Carina og Sichelles MGP-forvandling i video nedenfor: 


[obj:media:9295]