Andreas «TIX» Haukeland

Her forlater han gjengen

Under lørdagens sending overrasker Andreas «TIX» Haukeland de andre artistene i «Hver gang vi møtes».

MÅ DRA: Her kommer Andreas Andresen Haukeland med beskjeden om at han må forlate «Hver gang vi møtes». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Hver gang vi møtes» er i full gang, og i lørdagens episode er det artisten Myra (27), som egentlig heter Regina Tucker, som hedres.

De andre artistene som er med i programmet er Øystein Greni (47), Maj Britt Andersen (65), Anna of the North (32), Jarle Bernhoft (45), Arif (35) og Andreas «TIX» Haukeland (28).

RØRT: Da Maj Britt Andersen skulle hylles under «Hver gang vi møtes» ble hun rørt av Andreas «TIX» Haukland sin opptreden. Bilder med tillatelse fra TV 2. Vis mer

I lørdagens episode skal derimot ikke sistnevnte være med og hylle Myra i programmet. I videoklippet du kan se over forteller Haukeland til de andre deltakerne at han ikke kan være med på hyllesten av Myra.

- Jeg får ikke vært her på dagen din. Jeg må holde konsert, sier Haukeland i programmet.

Idet han forlater deltakerne, sier han at det er synd han ikke får vært der når Myra skal hylles.

- Jeg er sikker på at hun har en viktig og sterk historie å fortelle, sier Haukeland.

NORSK TOLKNING: Slik reagerer artistene når TIX tolker "Girl in Oslo" av Bigbang. «Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 lørdag 1. januar kl. 20.00. Musikk/tekst: Øystein Greni. Vis mer

Fire konserter

Haukeland forteller nå mer om grunnen til at han ikke kunne være til stede på innspillingen denne dagen.

- Jeg skulle spille fire konserter i Nord-Norge i løpet av ett døgn, og gikk derfor glipp av Myra sin dag, men jeg gleder meg veldig til å se episoden på lørdag, sier Haukeland til Dagbladet.

- Det er nok fare for at jeg er ganske sliten i stemmen når jeg kommer tilbake til Kjerringøy, fortsetter Haukeland.

- Skulle gjerne hatt Tix rundt bordet

Artist Øystein Greni, sier at han også var nær ved å havne i en lik situasjon som Haukeland under innspillingen. Men han fikk avlyst en spillejobb, som gjorde at han da kunne være til stede på innspillingen.

TÅREVÅTT: Det blir for mye for Tshawe Baqwa når Silya Nymoen og Felipe «Fela» Orellana fremfører sin hyllest i fredagens «Hver gang vi møtes». Vis mer

- Andreas var sikkert veldig lei seg. Det gikk fint uten han, selv om det hadde vært fint at han var der. Men sånn er det jo når konserter bookes i forkant, sier Greni til Dagbladet.

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller til Dagbladet hva som er grunnen til at TIX dermed hadde dobbeltbooket seg.

- I noen tilfeller har artistene som er med i «Hver gang vi møtes» avtaler om andre oppdrag som ble booket før det ble avklart at de skulle delta i programmet. Det har også skjedd i tidligere sesonger at en artist har uteblitt fra en episode på grunn av et konsertoppdrag, sier Dahl til Dagbladet.

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter på tre år. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

Han fortsetter:

- Vi skulle gjerne hatt Tix rundt bordet på lørdag, men vi kan likevel love en spennende, overraskende og ikke minst musikalsk flott opplevelse når Myra er hovedartist i lørdagens «Hver gang vi møtes», avslutter Dahl.

LES OGSÅ: Kuttet ut alkoholen: - Har klikket fullstendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer