Her forlater de Cosbys show i vrede

Den overgrepsanklagete komikerens frykt ble til virkelighet i Canada. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har de siste månedene stormet rundt skuespiller og komiker Bill Cosby (77), etter at flere kvinner har stått frem med sine historier om at TV-stjernen skal ha voldtatt dem.

Da Cosby fredag kveld stod på scenen i Hamilton i Canada med sitt eget stand-up show, hadde en rekke demonstranter møtt opp utenfor bygningen for å vise sin avsky mot 77-åringen.

- Vi tror på kvinnene, ble det ropt gjentatte ganger av den store gruppen som aksjonerte, ifølge The Hollywood Reporter.

VISTE SIN AVSKY: En rekke demonstranter aksjonerte utenfor Hamilton Place teateret hvor Bill Cosby holdt stand-up show i helgen.
VISTE SIN AVSKY: En rekke demonstranter aksjonerte utenfor Hamilton Place teateret hvor Bill Cosby holdt stand-up show i helgen. Vis mer

Prøvde å berolige publikum

Hollywood-stjernen selv, som var forberedt på bråk, startet showet med å rose demonstrantene «for å stå opp mot det de tror på».

- Hva enn som skjer her i kveld, hvis det kommer noen utbrudd, så er vi nødt til å forholde oss rolige og håpe at det ikke varer lenge, sa han til en halvtom sal, ifølge nettstedet.

Kort tid etter at han startet underholdningen reiste plutselig rundt 30 kvinner seg i salen og fjernet jakkene for å vise frem t-skjortene sine som også hadde påskriften «Vi tror på kvinnene».

Deretter begynte de å rope slagordet om og om igjen.

Mens sikkerhetsvakter sakte banet seg frem til demonstrantene forholdt Cosby seg rolig på scenen og sa følgende vaktene:

- Stopp, stopp. La dem få si det de mener, skriver Hollywood Reporter.

- Du er en drittsekk! En voldtektsmann, skrek en mannlig demonstrant.

Her forlater de Cosbys show i vrede

Fikk støtte

Hollywood-stjernen fortsatte å be publikum forholde seg rolige, og flere viste også sin støtte til skuespilleren.

- Vi tror på mennene, ropte en.

- Vi elsker deg, Bill, heiet en annen.

Da situasjonen var under kontroll igjen fortsatte Cosby showet.

Det var i november at gamle voldtektsankalger plutselig dukket opp i media etter at komikeren Hannibal Buress spurte publikum om noen husket at Cosby, som ble verdensberømt som Dr. Cliff Huxtable i 80-talls serien «The Cosby Show», tidligere har blitt anklaget for å ha voldtatt 13 kvinner.

Siden den gang har mer enn to dusin kvinner stått frem og hevdet at Cosby har misbrukt dem seksuelt.

Anklagene har blitt avvist av komikerens advokater og han har forløpig ikke blitt siktet i forbindelse med noen av anklagene.

LES OGSÅ: Tårene trillet da kvinnene forklarte seg om Cosby-anklagene

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer