<strong>PÅ VEI UT:</strong> Justin Bieber ser tydelig fornøyd ut når han forlater scenen i Oslo.  Foto: Andreas Fadum
PÅ VEI UT: Justin Bieber ser tydelig fornøyd ut når han forlater scenen i Oslo. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Her forlater Bieber konserten

Superstjernen Justin Bieber viste tydelig hva han syntes om Oslo-publikummet da han gikk av scenen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De første tenåringsfansene hadde kommet allerede før sola sto opp for å sikre seg en god plass på operataket, mange andre løpe rundt i byen på jakt etter den 18 år gamle superstjernen Justin Bieber, og noen ganske få heldige fikk klemmer av «Baby»-sangeren. 

Det var rett og slett komplett kaos i Oslo foran Justin Biebers gratiskonsert ved Operaen onsdag kveld, noe Seoghør.nos helikoptervideo fra operaen viser. 

Men i 20.45-tiden onsdag kveld kom endelig Bieber på scenen og fremførte seks sanger for den elleville fansen - før han en halvtime seinere forlot konserten samme vei som han kom - via sjøveien.

- Norge, dere er fantastiske, skrev han på Twitter etter showet.
 
Fra redningsskøyta tok også Bieber video og skrev «i går fulgte fansen etter oss på en ny måte», med video av fansen som kjørte etter ham i båt. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her får fansen klem av Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer