Her flørter Rihanna med Chris Brown i skjul

Eks-kjærestene hadde kun øyne for hverandre på kjendisfesten. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryktene om en romantisk gjenforening mellom de to artistene Rihanna (24) og Chris  Brown (23) har de siste ukene skutt fart, etter at paret flere ganger har blitt observert på byen sammen.

Lørdag hadde de to igjen kun øyne for hverandre, da Rihanna deltok på en fest Chris Brown arrangerte i Beverly Hills.

Til tross for at de to turtelduene prøvde å gjemme seg i en krok, kunne de andre gjestene ifølge bladet OK! lett se at det er sterke følelser mellom de to.

Flere av Rihannas venner er ikke glade over at hun ser ut til å ha tilgitt Brown for å ha slått henne i ansiktet i 2009, da de to var på vei til Grammy-utdelingen i Los Angeles.

Rapperen Jay-Z skal selv ha advart Brown om at han vil ødelegge karrieren hans, dersom han noengang sårer Rihanna igjen.

En kilde nær Rihanna hevder popstjernen vil bekrefte forholdet når hun er ferdig med arbeidet med sitt nye album.

- Hun jobber veldig hardt i studio, men snakker med Chris hele tiden. Når hun blir ferdig med albumet vil de ikke lenger legge skjul på kjærligheten. Hun må fokusere og få albumet ferdig først, sier en kilde til nettsiden HollywoodLife. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil stå frem som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer