Her flørter hun seg ut av trøbbel

Superstjernen tatt på fersken da hun rømte med bil i Beverly Hills.

SMILTE OG LO: Jessica Alba så ikke ut til å få kalde føtter da hun ble stoppet av politiet. Skuespilleren slapp nemlig unna ved å smile og le til politikonstabelen. Foto: All Over Press
SMILTE OG LO: Jessica Alba så ikke ut til å få kalde føtter da hun ble stoppet av politiet. Skuespilleren slapp nemlig unna ved å smile og le til politikonstabelen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Jessica Alba (29) begynner å bli vant til å bli forfulgt av paparazzier hvor enn hun beveger seg. Og noen ganger går flukten fra fotografene i et litt vel høyt tempo.

Det var nemlig det som skjedde da skuespilleren i helgen ble stoppet av politiet da hun kjørte for fort og uforsiktig i sin flukt fra paparazziene i Beverly Hills. Dermed fikk de en enda bedre bildehistorie enn de hadde ventet seg...

Noe annet var kanskje ikke å vente, men når Alba drar på smilebåndet og kobler på sjarmen drøyer det ikke lenge før politimannen, som hentet henne igjen på en motorsykkel, lar henne slippe unna både bøter og inndratt førerkort.

Ifølge nettstedet TMZ skyldte Alba på nettopp fotografene for sin fartsovertredelse. Politimannen kjøpte forklaringen denne gangen, men skal likevel ha understreket at fotograf-flukt ikke er gyldig årsak til å bryte loven.

Dette er ikke første gang at 29-åringen blir stoppet av lovens lange arm. I 2009 var hun på shoppingtur i Santa Monica, da hun ble stanset av blålys for å ha kjørt i feil kjøreretning ned en enveiskjørt gate. Ifølge øyenvitner forsøkte Alba den gang også å snakke seg ut av den pinlige situasjonen - uten hell.
 
Til slutt endte hun opp med en klekkelig bot.

Tross flausen skal skuespillerinnen ha tatt det hele med godt mot, og spøkte med politimannen før hun kjørte avgårde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du får aldri se meg naken