Her flørter hun med TV 2-kjendisene

Slik gikk det da «Jakten»-bonden ville ha et kyss av stjernene... Se video!

TAR STYRINGEN: - Vet du hvem jeg er? er det første Carsten Skjelbreid må svare på når Jakten-bonde Maren Espe Kråkevik stiller ham til veggs. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TAR STYRINGEN: - Vet du hvem jeg er? er det første Carsten Skjelbreid må svare på når Jakten-bonde Maren Espe Kråkevik stiller ham til veggs. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video av da «Jakten på kjærligheten»-bonden Maren Kråkevik forsøkte å sjarmere kjendisene i senk nederst i saken!

SEHER.NO: I august inviterte TV 2 hele Presse-Norge til en ellevill høstlansering i Bergen, der de aller fleste av kanalens store profiler også var til stede.

Til stede var også årets syv «Jakten på kjærligheten»-bønder, deriblant Hardanger-bonden Maren Espe Kråkevik (28). Og tre av TV 2-kjendisene fikk seg litt av en overraskelse da Kråkevik på oppdrag fra Seher.no tok mot til seg og strenet bort til dem i minuttene før den store festen oppe på Fløyen i Vestlandsbyen.

«Hei. Jeg er Maren Kråkervik fra Jakten på kjærligheten. Akkurat nå er vi oppe på Fløyen, på TV 2s høstlansering. Og i kveld skal jeg jobbe som stuntreporter for Seher.no. Og vi skal sjekke ut hvor macho disse kjendisene egentlig er. Så heng på så skal vi finne ut av akkurat det».

Slik starter 28-åringen sitt innslag som du kan se i videoen nederst i saken. Og den kjærlighetssøkende jenta, som tidligere har jobbet oi cirka to år som programleder og reporter i TV Østfold, utfører oppdraget hun nettopp har fått mildt sagt på en tilfredstillende måte.

- Vet du hvem jeg er? lyder det fra Kråkevik, som holder holder mikrofonen rettet mot fjorårets «Skal vi danse»-vinner og TV 2-Sportens egen Carsten Skjelbreid.

- Ja, det er noe kjent med deg. Er det ikke det?

- Du kjenner jo Katrine (Moholt, red. anm.) veldig godt...?

- Ja, du er i «Farmen»! Nei, ikke «Farmen», du er i «Jakten på kjærligheten»! Du er fortsatt singel, er du ikke? Så det er muligheter i kveld, med andre ord? sier en lattermild Skjelbreid til den sjarmerende reporteren.

Men Skjelbreid er ikke alene om å bli stilt til veggs av den TV-aktuelle Hardanger-jenta. Også «Skal vi danse»-programleder Kristian Ødegård og «Gylne Tider»-profilen Øyvind Mund må til pers på den røde løperen i Bergen.

- Hva er det mest macho du gjør?

- Det mest macho jeg gjør hjemme? Det er svært lite, men... Det er et veldig bra spørsmål, fordi samboeren min lurer litt på det også. Det er fint lite altså, kanskje det at jeg klipper plenen? Nei, det er vel kanskje ikke så macho. Jeg slår en spiker i ny og ne. Og det er vel det. Ellers er det fint lite, forteller en noe spak Øyvind Mund, mens Kristian Ødegård blant annet må svare på hvordan han ville sjarmert en bonde fra Hardanger.

- Siden  vi allerede har kommet så langt, kan jeg få et kyss av deg?

Slik avslutter Maren Espe Kråkevik sitt stunt foran to av de tre TV-kjendisene. Hvordan det går, ser du nederst i saken!

PS. Mandag braker det løs med en ny runde av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Det hele settes igang med en episode med tilbakeblikk på det som skjedde i programmet i fjor høst. Neste mandag får man vite hvilke fire bønder seerne får gleden av å følge denne høsten. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Jakten-bonde ville gifte seg

Se video fra da Maren Kråkevik forsøkte å sjarmere kjendisene i senk her:

[obj:media:8844]