Her flommer vannet inn i platestudioet

- Det var veldig dramatisk, sier Anine Stang. Se video!

FRA PLATESTUDIO TIL BASSENG: Anine Stang ble tvunget til å avbryte plateinnspillingen da flomvann truet med å ødelegge alt utstyret i platestudioet hun oppholdt seg i. Foto: PRIVAT
FRA PLATESTUDIO TIL BASSENG: Anine Stang ble tvunget til å avbryte plateinnspillingen da flomvann truet med å ødelegge alt utstyret i platestudioet hun oppholdt seg i. Foto: PRIVAT Vis mer
Se Anine Stangs private video fra platestudioflommen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Popstjernen Anine Stang fikk seg en opplevelse utenom det vanlige da hun var i studio for å jobbe med sin nye musikk tirsdag.

Etter å ha sittet og skrevet låter i Krypton Studios i Uranienborgveien i Oslo hele dagen, skulle Anine akkurat til å spille inn en ny låt, da planene plutselig ble endret.

På få minutter ble kjellerstudioet nemlig gjort om til et basseng!

- Det var helt uvirkelig. Studioet ligger nede i en kjeller, og plutselig bare strømmet vannet på ned trappen og utover gulvet. Jeg gikk og vasset i vann. Hele gulvet flommet over, og vannet begynte å nærme seg datamaskinene og det elektriske utstyret i studioet. Det var helt sykt, sier Anine til Seher.no.

Det plutselige styrtregnet i hovedstaden førte nemlig til en stor dam i gaten utenfor studioet, og da vannet strømmet inn i lokalet, ble det ikke bedre av at sluket der var tett.

Og vann og et studio fullt av elektriske artikler er som kjent en farlig kombinasjon...

- Det var dramatisk. Det er jo mye dyrt elektronisk utstyr i et studio, som selvfølgelig ikke er glad i vann. Mye av det nye vi jobber med har vi ikke backup på noe annet sted, så det hadde vært krise om vannet hadde kommet inn til rommet der maskinene står.

- Jeg var redd for var å komme nær vannet i forhold til elektrisiteten, men vi kuttet strømmen. Det var skummelt. Man visste ikke hvor det kom fra og hvordan vi skulle takle det, forteller popstjernen.


Verken personer eller utstyr til skade som følge av den plutselige flommen, men arbeidsdagen fikk en uventet vending for Oslo-jenta.

- Heldigvis fikk vi stoppet det med tepper, kluter og t-skjorter, alt vi kunne finne som kunne suge til seg vannet.Vi hentet bøtter og måtte helle ut minst ti bøtter med vann, forteller Anine Stang til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun har fått seg kjæreste[obj:media:9850]