Her fjerner Kaley Cuoco minnet om ektemannen

«The Big Bang Theory»-stjernen tok nåla fatt etter bruddet.

GJORDE OM TATOVERINGEN: Kaley Cuoco nølte ikke med å endre tatoveringen hun hadde skaffet seg til minne om ektemannen, etter at det ble slutt mellom de to. Foto: Instagram
GJORDE OM TATOVERINGEN: Kaley Cuoco nølte ikke med å endre tatoveringen hun hadde skaffet seg til minne om ektemannen, etter at det ble slutt mellom de to. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september ble det kjent at «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (29) og ektemannen Ryan Sweeting (28) gikk hver sin vei etter kun 21 måneder som mann og kone.

I forbindelse med bryllupet på nyttårsaften i 2013 skaffet den populære skuespilleren en tatovering med bryllupsdatoen i romertall på ryggen.

Men etter bruddet tok Kaley raskt avgjørelsen om at hun ikke var interessert i å ha et permanent minne om ekteskapet som røk.

Tirsdag gikk hun ifølte nettsiden TMZ innom et tatoveringsstudio og ba om å få dekket til merket.

Istedenfor bryllupsdatoen er tatoveringen nå gjort om til en sommerfugl.

Kanskje er det ektemannens krav om å få en solid del av formuen hennes, som har ført Kaley til tatoveringsstudioet.

Ifølge People.com har Ryan bedt retten ignorere særeieavtalen de to underskrev før de giftet seg, og tvinge Kaley til å betale ham underholdsbidrag.

I tillegg ber han retten om at han skal få slippe å gi Cuoco noen som helst støtte.

POPULÆR GJENG: Kaley Cuoco har i flere år vært en av hovedpersonene i TV-serien «The Big Bang Theory», som her til lands sendes på TVNorge. Foto: Xposure
POPULÆR GJENG: Kaley Cuoco har i flere år vært en av hovedpersonene i TV-serien «The Big Bang Theory», som her til lands sendes på TVNorge. Foto: Xposure Vis mer

Det var TV-stjernen som først leverte inn skilsmissepapirene, og hun oppga «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet.

Likevel hevder ukebladet Us Weekly at det var Sweetings avhengighet til smertestillende medisiner som skal ha vært den egentlige årsaken til bruddet.

- Hun støttet ham, men hun sa at han ikke klarte å forplikte seg til å holde seg ren. Han fortalte henne at han jobbet, og så dro han og drakk seg dritings i stedet, forteller en venn til bladet Us Weekly, ifølge Daily Mail.

Allerede i 2006 ble Ryan - som er profesjonell tennisspiller - arrestert for fyllekjøring og oppbevaring av et reseptbelagt middel med intensjon om å selge.

Og etter at han giftet seg med Kaley utviklet han en avhengighet til smertestillende, skriver bladet.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Etter kun 21 måneder brast ekteskapet mellom Ryan Sweeting og Kaley Cuoco. Foto: SipaUSA
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Etter kun 21 måneder brast ekteskapet mellom Ryan Sweeting og Kaley Cuoco. Foto: SipaUSA Vis mer

- Kaley fortalte venner at legen skrev ut noe til Ryan som han tok altfor mye av, og det var da det begynte å gå nedover igjen, fortalte en kilde til UsWeekly tidligere i år.

Sweeting skal ha lovet å sjekke inn på rehab for å få bukt med problemet, men da han endelig bestemte seg for å gjøre det, hadde Kaley fått nok.

- Hun kunne ikke redde ham. Han var ikke den mannen hun trodde han var, og hun orket ikke alle opp- og nedturene.

Ryan Sweeting har foreløpig ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: Ber retten ignorere særeie

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer