ClubHotel Riu Karamboa – Boa Vista, Kap Verde Foto: Trivago
ClubHotel Riu Karamboa – Boa Vista, Kap Verde Foto: TrivagoVis mer

Her finner du verdens ti kuleste bassengbarer

Smaker drinken noen gang bedre enn når du er i bassenget og solen skinner ned på deg? Neppe. Her er 10 dødsfete bassengbarer du ikke bør gå glipp av.

SEOGHØR.NO: Du kjenner følelsen, ikke sant?

Solen skinner fra skyfri himmel, du er på ferie og har lagt igjen alle bekymringene hjemme, det lekre bassenget ligger der foran deg, og hei! Hva er det du får øye på? En bar midt i bassenget!

Den drinken du får servert derfra er god, den. Hver gang. Uansett hva den måtte inneholde. Det er noe med å kjenne det passelig tempererte vannet omslutte deg, mens du nipper til en iskald cola eller mojito eller pils eller hva det skal være.

Her har hotellsiden Trivago satt opp en liste over ti fantastisk lekre bassengbarer, så har du litt ekstra inspirasjon til neste feriereise.

Crystal Cove, Barbados:

Crystal Cove – Barbados Foto: Trivago
Crystal Cove – Barbados Foto: Trivago Vis mer

Vi begynner turen i Karibien, nærmere bestemt på Rihannas fødeøy Barbados der hotellet Crystal Cove lokker med en deilig bassengbar. Den befinner seg bak et ørlite fossefall, og her står supertrivelige bartendere og mikser i vei.

Hotel Monte Mulini, Rovinj, Kroatia:

Hotel Monte Mulini – Rovinj, Kroatia Foto: Trivago
Hotel Monte Mulini – Rovinj, Kroatia Foto: Trivago Vis mer

Dette hotellet ligger i nydelige Rovinj i Kroatia, en av oss nordmenns store feriefavoritter. Monte Mulini ligger fredelig til i en liten bukt, har skikkelig gourmetrestaurant og en kjeller med mer enn 550 forskjellige viner. De serveres neppe i bassenget, men det skulle være mulig å få noe annet godt og leskende her.

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah, Dubai, De forente arabiske emirater:

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah – Dubai, De forente arabiske emirater Foto: Trivago
Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah – Dubai, De forente arabiske emirater Foto: Trivago Vis mer

Kempinskis Dubai-hotell ligger på den ikoniske palmeformede øya Palm Jumeirah, og det er ikke et hvilket som helst hotell. Her er det luksus på alle bauger og kanter, og drinkene nytes i et basseng omringet av frodige palmer og blomster i alle regnbuens farger.

Room Mate Grace, New York City, USA:

Room Mate Grace – New York City, USA Foto: Trivago
Room Mate Grace – New York City, USA Foto: Trivago Vis mer

Du må ikke nødvendigvis til så eksotiske himmelstrøk for å finne lekre hotellbarer. Av og til kan du ha hellet med deg i en storby også.

Eksempelvis på lekre Room Mate Grace midt på Manhattan, i gangavstand fra Times Square og Rockefeller Center. Du er riktignok innendørs, men drinkene kan smake godt likevel!

Kee Resort & Spa, Patong Beach, Phuket, Thailand:

Kee Resort & Spa – Patong Beach, Phuket, Thailand Foto: Trivago
Kee Resort & Spa – Patong Beach, Phuket, Thailand Foto: Trivago Vis mer

Phuket har seilt opp til å bli blant nordmenns virkelige feriefavoritter de siste årene. Kee Resort & Spa er et moderne og lekkert hotell med et nydelig lagunelignende basseng. Det prydes av en stor fontene, fossefall, og en bar der paraplydrinkene mikses til alle som vil ha.

Hyatt Regency Maui Resort & Spa, Maui, Hawaii:

Hyatt Regency Maui Resort & Spa – Maui, Hawaii Foto: Trivago
Hyatt Regency Maui Resort & Spa – Maui, Hawaii Foto: Trivago Vis mer

Hyatt-kjeden kan luksus, og hotellet deres på Maui føyer seg pent inn i porteføljen av lekre bosteder. Hotellet har en egen bar bygd inn i en grotte bak et fossefall, men det er selvsagt ikke forbundet med de største anstrengelser å ta seg inn her. Det ser skikkelig kult ut!

Westin Lagunamar Ocean Resort, Cancun, Mexico:

Westin Lagunamar Ocean Resort – Cancun, Mexico Foto: Trivago
Westin Lagunamar Ocean Resort – Cancun, Mexico Foto: Trivago Vis mer

Det enorme bassenget på Westin Lagunamar Ocean Resort er verdt et besøk til Cancun i seg selv, spør du oss. Hotellet har dessuten vannaktiviteter som dykkerkurs, aerobics og forskjellige sklier, og etter litt mosjon passer det godt å trekke seg tilbake til bassengbaren for en iskald margarita.

Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa, Colonia de Sant Jordi, Mallorca:

Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa – Colonia de Saint Jordi, Mallorca Foto: Trivago
Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa – Colonia de Saint Jordi, Mallorca Foto: Trivago Vis mer

Dette lekre hotellet sør på Mallorca ligger ikke så langt unna for oss nordmenn, og det kan jo være en fordel å slippe å måtte dra helt til Hawaii for en cocktail.

Blau Colonia er dessuten et familiehotell med aktivitetstilbud til barn i alle aldre, mens de voksne da kan unne seg en liten drink i bassenget.

The Regent Palms, Turks & Caicos:

The Regent Palms – Turks og Caicos Foto: Trivago
The Regent Palms – Turks og Caicos Foto: Trivago Vis mer

Men så skal vi lenger av sted igjen, tilbake til Karibien og øynasjonen Turks & Caicos. Her ligger The Regent Palms og lokker med et superlekkert designet basseng med en velfylt bar og hyggelige bartendere. Her kan vi like oss!

ClubHotel Riu Karamboa, Boa Vista, Kapp Verde:

ClubHotel Riu Karamboa – Boa Vista, Kap Verde Foto: Trivago
ClubHotel Riu Karamboa – Boa Vista, Kap Verde Foto: Trivago Vis mer

Den siste bassengbaren ligger på det eksklusive Riu Karamboa på Boa Vista, en av øyene som tilhører Kapp Verde, den afrikanske øygruppen som ligger et stykke sør for Kanariøyene.

Stadig flere nordmenn legger sin elsk på Kapp Verde, og når du kan nyte en cocktail i dette bassenget, blir jo ikke lysten mindre.

LES OGSÅ: Sardinias beste utflukter