TILBAKE I 2017: Så fort «Farmen»-innspillingen er ferdig, kan du følge årets deltakere på sosiale medier. Foto: Espen Solli/ TV 2
TILBAKE I 2017: Så fort «Farmen»-innspillingen er ferdig, kan du følge årets deltakere på sosiale medier. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

«Farmen» 2017:

Her finner du «Farmen»-deltakerne i sosiale medier

Noen av reality-deltakerne har flere tusen følgere på Instagram.

(Se og Hør): I TV 2s populære reality-konkurranse «Farmen», er konseptet at deltakerne skal leve som folk gjorde for 100 år siden.

Det betyr ingen pizza og take away-mat, få bekvemmeligheter og absolutt ingen moderne teknologi. Smarttelefoner og datamaskiner må deltakerne pent legge igjen hjemme.

Nå nærmer imidlertid innspillingen av programmet, som hadde premiere på tv ganske nylig, seg slutten. Dermed kan årets deltakere igjen bli aktive på sosiale medier - uten å risikere å røpe detaljer fra TV-gården.

Men hvor kan «Farmen»-fansen følge deltakernes aktiviteter på plattformer som Instagram, blogg og Snapchat?

Amalie Snøløs (21)

Instagram: @amaliesnolos
Snapchat: amaliesnolos

Snøløs er definitivt en av de mest populære i sosiale medier blant årets deltakere. Tidligere hadde 21-åringen hele 40.000 følgere på Instagram, men en dag fikk hun nok, og valgte å legge ned hele kontoen, ifølge TV 2.

Snøløs valgte imidlertid å opprette ny profil, som nå har i overkant av 7000 følgere. Foruten portretter, deler gjerne sørlandsjenta bilder av seg selv i aksjon på fotballbanen, ettersom hun har spilt fotball på høyt nivå i mange år.

Halvor Sveen (47)

Instagram: @halvbjornen

At Sveen, som er skogsoperatør og foredragsholder, har en forkjærlighet for naturen gjenspeiles definitivt i hans Instagram-profil.

Av de få innleggene 47-åringen har publisert finnes det ingen «selfies», men derimot finnes det nok av dyremotiver, og bilder av natur og landskap.

A post shared by Halvor Sveen (@halvbjornen) on

Om du har fulgt ulvedebatten som har pågått med jevne mellomrom den siste tida, bør ikke Halvor Sveen være et ukjent navn. 47-åringen, som sier tydelig ja til ulvefelling, gjorde seg blant annet bemerket på NRK i januar - der han i beste sendetid slaktet regjeringens ulvepolitikk.

NATURMANN: Halvor Sveen har siden sitt første Instagram-innlegg i 2013 bare delt ytterligere syv bilder på sin private konto. Likevel har 47-åringen hele 1700 følgere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NATURMANN: Halvor Sveen har siden sitt første Instagram-innlegg i 2013 bare delt ytterligere syv bilder på sin private konto. Likevel har 47-åringen hele 1700 følgere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Thale Myhre (24)

Instagram: @thalemyhre93
Snapchat: thalemyhre

Myhre har tidligere vært åpen om at hun takket ja til «Farmen» ikke bare for opplevelsens skyld, men også fordi hun håper at det kan hjelpe henne et steg nærmere den store karrieredrømmen: Å bli modell på heltid.

På sin Instagram-konto legger 24-åringen flittig ut bilder av seg selv, hvor hun poserer foran kamera. Til sammen har Oslo-jenta om lag 6800 følgere på Instagram.

A post shared by Thalebabe93 (@thalemyhre93) on

Geir Magne Haukås (46)

Instagram: @iamgeir
Blogg: positivethinking.blogg.no

Haukås jobber som selger og motivator, og på bloggen sin er han opptatt av å spre positive og inspirerende budskap.

Som stolt fembarnsfar deler han mange bilder av familien på Instagram, sammen med ulike motivasjonsinnlegg og sporty naturbilder. Nordlendingen er tilsynelatende også glad i noe godt i glasset, og deler gjerne bilder av spennende øltyper.

A post shared by Geir Magne Haukås (@iamgeir) on

Trym Nygaard Løken (23)

Instagram: @trymnloken
Snapchat: tnl93

Idrettsutøver Trym Nygaard Løken inviterer gjerne sine nærmere 3000 Instagram-følgere inn i sin sporty hverdag.

Oslogutten er blant annet ranket som nummer to i verden i telemarkkjøring, noe som gjenspeiles i mange av innleggene hans.

Foruten å framstå som en reiseløve, har Løken også erfaring med å stå modell profesjonelt.

#Utsikten #Vinjerock #vinjerock2017 #oslosportslager 👌 📷: @sebast2907

Et innlegg delt av TRYM NYGAARD LØKEN (@trymnloken)

Sunniva Dortea Thorsen (30)

Instagram: @dort3a
Snapchat: sunnivadahl

Thorsen er sykepleier og assisterende seksjonsleder ved sykehuset i Vestfold, og nordlendingen har advart familien om at hun kommer til å fremstå som en «drittkjerring» på tv-skjermen.

På sin åpne Instagram-profil har hun om lag 350 følgere, og der legger hun ut en rekke forskjellige bilder som beskriver hverdagslivet hennes.

Både bilder av mat, trening, ferieturer og familieliv hører hjemme på profilen hennes, og Thorsen går ikke av veien for å le litt av seg selv innimellom.

Vidar Helseth (38)

Instagram: @jambosanasmurf

Helseth fra Kvinesdal i Vest-Agder beskriver seg selv som en «uredd og rastløs» eventyrer.

På sin Instagram-profil har han i underkant av 200 følgere, men ettersom kontoen hans er privat må alle nye følgere bli godkjent av 38-åringen selv.

Camilla Cox Barfot (31)

Instagram: @2barfot2

Barfot er utdannet rørlegger, dyreelsker og vegetarianer. På Instagram-profilen sin, der hun har omtrent 360 følgere i skrivende stund, er det tre ting hun trekker fram: Norge, dyr og natur.

Og bildene hennes er preget av nettopp vakker natur og søte husdyr av forskjellig slag. Hun deler også bilder av blant annet fristende vegetarmat.

Eunike Hoksrød (39)

Instagram: @eunikehoksrod

Gartneren og miljøarbeideren fra Tønsberg har 135 følgere på sin åpne Instagram-profil, men i skrivende stund er det ingen innlegg på kontoen hennes. Kanskje det vil endre seg utover «Farmen»-høsten?

Karianne Amlie Wahlstrøm (26)

Instagram: @karianneaw

Lærerstudenten og eventarrangøren har lenge hatt «Farmen» på sin «bucket list». På tredje forsøk, etter å ha søkt to ganger tidligere, lyktes hun å komme gjennom nåløyet.

På Instagram deler Wahlstrøm blant annet bilder fra jobben sin som arrangør for russetreffet i Telemark, samt treningsbilder, snowboardbilder og bilder sammen med venner. I skrivende stund har hun nesten 1000 følgere på det sosiale mediet.

Foruten en ordinær Facebook-profil, har ikke Se og Hør ikke funnet de resterende deltakerne på sosiale medier.

LES OGSÅ: - Fikk beskjed av Gud om å melde meg på «Farmen»

FARMEN: Bli med på omvisning på den nye gården som "Farmen" er spilt inn på. Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med. Video: Miriam Bakkejord Vis mer