Her finner Aksel tonen med Ronaldos kjæreste

Aksel Hennie morer seg på «Hercules»-filmsettet sammen med supermodell Irina Shayk.

TULLER: «Hercules»-stjernene, som spiller henholdsvis Tydeus og Megara i filmen, kommer visst godt overens på settet. Foto: Instagram/ Irina Shayk
TULLER: «Hercules»-stjernene, som spiller henholdsvis Tydeus og Megara i filmen, kommer visst godt overens på settet. Foto: Instagram/ Irina Shayk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Aksel Hennie (37) har de siste månedene vært travelt opptatt med innspillingen av Hollywood-filmen «Hercules: The Thracian Wars».

I action-eventyret spiller han rollen som Tydeus, en muskuløs kriger med mange arr etter et utall turer på slagmarken.

En del av «Pionér»-stjernens kostyme er dermed en slags arrete «løshud», som sørger for at fjeset hans ser temmelig hardbarka ut. Og Hennies motspiller, supermodell Irina Shayk (27), viser i en videosnutt på Instagram hvor gøy man kan ha det med slike sminkeeffekter.

Se Irinas morsomme videosnutt nedenfor! Saken fortsetter under videoen.

Filmsnutten viser hvordan Shayk, som er sammen med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (28), skeptisk drar av en falsk hudflik fra Hennies ansikt - til mye latter fra dem begge.

Aksel Hennie, som i vinter ble singel etter den brutte forlovelsen med Tone Damli Aaberge (25), ser virkelig ut til å komme godt overens med sin flotte filmkollega.

LES OGSÅ: - Jeg vil ta med meg dette videre i livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer