Her fettsuges Harald Eia under TV-innspilling

Deretter tar han en bit av det og gir resten til «Storbynatt»-bandet...

FETTSUGES PÅ TV: Harald Eia legger seg under kniven for å fjerne en fettkul i en av sekvensene som skal sendes på «Storbynatt».  Foto: NRK/Storbynatt/Adele C. Blystad, Seher.no
FETTSUGES PÅ TV: Harald Eia legger seg under kniven for å fjerne en fettkul i en av sekvensene som skal sendes på «Storbynatt». Foto: NRK/Storbynatt/Adele C. Blystad, Seher.no Vis mer
Se tidligere videointervju med Harald Eia nederst i saken!

SEHER.NO:  Tirsdag kveld er det endelig premiere på humorstjernene Harald Eia (44) og Bård Tufte Johansens (41) nye talkshow «Storbynatt» på NRK1.

Tidligere på kvelden var både presse og publikum invitert til innspillingen av premiereepisoden, og komikerne, som er kjent for sine elleville opptredner og sketsjer på skjermen, skuffet ikke de fremmøtte.

I tillegg til masse hysteriske innslag, introduserte humorduoen flere nye «karakterer», men det som vekket størst latter blant publikum var en sekvens hvor Bård og Harald opptrådde som franske kokker og skulle lage mat til husbandet de har med i showet.

I scenen bestemmer de to seg tilslutt for at Haralds eget sideflesk skal brukes i retten de lager, og Eia blir dermed lagt inn på et privatsykehus for å «fettsuges», mens tv-teamet filmer det hele - blod, gørr og fett inkludert. 

Rett før sekvensen ble spilt av fikk publikum se Harald gi bandet «retten» de to hadde laget, før han tilslutt tar en bit av det som da kan vise seg å være hans eget kjøtt og blod.

Seher.no fikk ta en kort prat humorduoen etter innspillingen, og Eia kunne avsløre at operasjonen faktisk var på ekte, og at han fikk fjernet en liten fettkul som satt på siden av brystet/magen hans. 

- Ja, jeg hadde jo denne fettkulen da, og når man lager program så vil man jo alltid prøve å bruke det man har, så da sa jeg til Bård: «Jeg har en fettkul, kan vi bruke den til noe?», og da sa han at vi kunne gi den til bandet, humrer Harald til Seher.no. 

Komistjernen kan også fortelle at da de bestemte seg for å gjennomføre inngrepet, så fant legene ut at kulen var så stor at det kunne være en cyste. Derfor måtte han gjennom en skanning-runde før opptaket skjedde.

- Den var så stor at det kunne vært en cyste, så jeg måtte ta en skan og sånn først, for hadde det vært det hadde jeg måttet gjennom et virkelig alvorlig inngrep. Men så var det ikke en cyste, den var bare kapslet inn, så da var det bare å skjære den ut. Jeg husker ikke halvparten av det jeg sier der, når jeg ligger og babler, forteller Harald. 

Selv om inngrepet ser ganske smertefullt og blodig ut, avviser Eia at det var vondt. 

- Nei, jeg kjente faktisk ingen ting. Jeg tenker egentlig på det som et litt rørende innslag, der han kokkeassistenten jeg spiller får lyst til å gjøre det så bra at han ofrer sitt eget kjøtt og blod, humrer han:

- Ja, og så er det jo alltid bra å ha et sånt tøft arr, men det skulle vel heller kanskje vært i fjeset.

Gutta er forberedt på at opptaket kan sjokkere litt, og særlig bandet virket litt skrekkslagne da de fikk vite hva det var de angivelig hadde spist.

Ifølge Stina Greaker, daglig leder i Funkenhauser productions, som produserer programmet, var det imidlertid ikke «ekte» Harald-kjøtt de fikk servert.

- Neida, vi serverte ikke menneskekjøtt, men det var noe som lignet. Bandet fikk hvertfall en substitutt. Jeg tror nok de trodde på det en stund, for det kunne nesten skjedd, men nei. Hva Harald gjorde vet jeg ikke, sier Greaker til Seher.no.

Det er foreløpig ikke bestemt om sekvensen vil være med i kveldens premiereprogram.

- Vi opplever kanskje at folk synes det var littegrann for mørkt. Men vi må jo bestemme oss, for det går på lufta om to timer, sier Bård.

«Storbynatt» har premiere på NRK1 tirsdag kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Vi kommer til å skuffe fansen

Se tidligere videointervju med Harald Eia nedenfor:


[obj:media:9141]