Her fester norske Thomas med One Direction

- 24 episke timer i Vegas for å feire kompisen min Liam Payne.

LITT AV EN UTSIKT: Thomas Martin Adams (nr. 5 fra venstre) koste seg i bursdagen til Naill Horan (ikke på bildet) med en rekke kamerater i helgen. Liam Payne (nr. 3 fra høyre) skadet hånden og måtte på legevakten etter break-dancing, skriver Daily Mail. Foto: Instagram/Thomas Martin Adams
LITT AV EN UTSIKT: Thomas Martin Adams (nr. 5 fra venstre) koste seg i bursdagen til Naill Horan (ikke på bildet) med en rekke kamerater i helgen. Liam Payne (nr. 3 fra høyre) skadet hånden og måtte på legevakten etter break-dancing, skriver Daily Mail. Foto: Instagram/Thomas Martin Adams Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da popstjernen Niall Horan i helgen feiret 21-årsdagen sin slo han på stortromma og arrangerte en heidundrende fest for gode venner i Las Vegas.

«One Direction»-kjekkasen fløy inn et knippe kamerater til partybyen, hvor han hadde leid en penthouse suite på luksuriøse The Palms Hotel, og sammen festet de på utestedet XS club til langt uti de sene nattetimer, skriver The Sun.

Horans bandkollega Liam Payne, som fylte 21 år to uker tidligere, var blant gjestene, og det var også den norske OnePiece-gründeren Thomas Martin Adams (29).

Kler opp Hollywood-stjerner

Etter oppstarten av OnePiece i 2007 har Adams, sammen med kameratene Knut Gresvig og Henrik Nørsterud, håvet inn millioner på salget av kosedressen for voksne.

Den dyktige trioen, som i fjor ble kåret til «Årets unge vekstskapere» av revisjonsgiganten EY, har i dag over ti OnePiece-butikker rundt om i verden.

Kosedressen ble raskt en favoritt blant Hollywood-stjernene, og «One Direction»-gutta har tidligere vært med å designe et begrenset opplag av det populære plagget.

 

I NORSK DESIGN: Niall Horan, Liam Payne,  Zayn Malik, Louis Tomlinson og Harry Styles elsker de norske OnePiece-dressene. Foto: Onepiece.com
I NORSK DESIGN: Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson og Harry Styles elsker de norske OnePiece-dressene. Foto: Onepiece.com Vis mer

Guttene har tydeligvis også funnet tonen privat.

Etter Horans bursdagsfeiring i Las Vegas postet nemlig Oslo-gutten et par bilder og statusoppdateringer fra helgen på sin Twitter og Instagram-profil.

- Gratulerer med dagen, bror @naillofficial, skrev Adams søndag på Twitter under et bilde av dem sammen med en badeand.

 

 

- 24 episke timer i Vegas for å feire kompisen min @real_liam_payne. Good times, good memories! fulgte han opp dagen etter sammen med bildet av guttene utendørs i et jaquzzi med en fantastisk utsikt over hele Las Vegas (i toppen av saken).

Nå har bildene hans fra feiringen blitt plukket opp og brukt på flere amerikanske og britiske nettsteder som Perez Hilton, Huffington Post, The Sun og The Mirror.

VEGAS STYLE: Bildet av Thomas Adams (nr. 5 fra venstre) sammen med bursdagsgutta og alle kameratene havnet på forsiden av The Sun sin nettavis.  Foto: Faksimile The Sun
VEGAS STYLE: Bildet av Thomas Adams (nr. 5 fra venstre) sammen med bursdagsgutta og alle kameratene havnet på forsiden av The Sun sin nettavis. Foto: Faksimile The Sun Vis mer

Ifølge The Mirror skal alle fra One Direction ha vært i byen for å feire Horan, untatt Harry Styles som kun er 20 år og derfor ikke har lov til å drikke alkohol i USA enda.

Se og Hør har vært i kontakt med Adams som ikke ønsker å gi noen kommentar til saken.

LES OGSÅ: Kylie Jenner feiret bursdagen i norsk design

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer